Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vodafone: a legsikeresebb TV2 műsorok már mobilon is

Kütyük

Vodafone: a legsikeresebb TV2 műsorok már mobilon is

A TV2 adása a Vodafone live!-ot is meghódította magának.

A Vodafone live! Mobil TV díjmentes alapcsomagjában már érhető el a TV2 legsikeresebb műsoraiból – az Aktív, a Napló és a Jóban Rosszban című napi sorozat – kifejezetten mobil készülékre gyártott válogatás. A műsorok teljes terjedelmükben a Vodafone live! Mobilvideói alatt tekinthetőek meg.

˝A Mobil TV sikerét is mutatja, hogy folyamatosan bővítjük kínálatunkat, és immár mindkét nagy magyar kereskedelmi TV testreszabott adása elérhető a Vodafone előfizetői számára. Bízunk abban, hogy az elkövetkezendő időben egyre több csatorna csatlakozik majd hozzájuk˝ – mondta Beck György, a Vodafone Magyarország vezérigazgatója.

˝A TV2 alkalmazkodva a digitalizáció fejlődésének üteméhez különös figyelmet fordít arra, hogy az általa gyártott és sugárzott minőségi műsorok ne csak a televízió képernyőjén legyenek elérhetőek, hanem azokat a nézők bárhol és bármikor megnézhessék. Örömömre szolgál, hogy ezentúl a Vodafone live! előfizetői mobilkészülékeiken is megtekinthetik a TV2 legsikeresebb műsorait˝ – nyilatkozta Fülöp Tamás, a TV2 üzletfejlesztési és digitális média igazgatója.

A Vodafone Magyarország 2006 nyarán indította el 3G-s szolgáltatásai között a Mobil Tv-t. A Mobil TV-re előfizetők a Hír TV, a Chili TV, az RTL Klub – tv@go, valamint mostantól a TV2 műsorait érhetik el.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés