Connect with us

Hirdetés

technokrata

Tarol az 5.000 forintos korlátlan mobil internet!

Kütyük

Tarol az 5.000 forintos korlátlan mobil internet!

Internet Szabadon? Igen!

A Vodafone Magyarország havi fix 5.000 forintos, normál alkalmazások használata esetén korlátlan internetezést biztosító akciója rendkívüli népszerűségnek örvend. Az előfizetői szám dinamikus emelkedése magával hozta a forgalomnövekedést is, a BIX nyilvánosan elérhető statisztikái szerint a mobilszolgáltatók közül a Vodafone továbbítja a legtöbb adatot a hazai internetes forgalmat kicserélő BIX központon keresztül.

A júniusi indulás óta eltelt rövid idő alatt nagyságrenddel emelkedett a cég hálózatán átvitt adatmennyiség, ám a kapacitások folyamatos bővítésének köszönhetően a hálózat továbbra is gyors sebességet biztosít.

Az internetes csomagok közül a legnépszerűbb az akciós, forgalomdíj-mentes csomag, a megkérdezett előfizetők jelentős hányada szerint ez volt az egyik legfontosabb érv, amiért a Vodafone mobilinternet megoldását választották. A magyar mobilpiacon egyedülálló három munkanapos visszamondási lehetőséggel élő ügyfelek aránya továbbra is néhány százalékot tesz ki.

E hét elejétől kezdve az akciós csomagot – két éves hűségszerződés aláírása esetén – interneten keresztül is meg lehet rendelni, a Vodafone honlapján keresztül. Az USB modemet és a szerződést országosan ingyenesen házhoz szállítják, legkésőbb három munkanapon belül. További újdonság, hogy szeptember elsejétől egy újabb opció lesz elérhető az Internet Szabadon akció keretében az ügyfelek számára, a fix 5.000 forintos csomag egy éves hűségnyilatkozattal is igénybe vehető. Az internetkapcsolathoz használt eszközök – az USB modem és az adatkártya – ára ebben az esetben 15.000 forint.

Az akció sikere bebizonyította, hogy a jelenlegi mobil technológia már képes valódi szélessávú internetezési élményt nyújtani, a hordozhatóság szabadságával kiegészítve. Ráadásul a Vodafone a vezetékes szolgáltatók árszintjén, rejtett többletköltségektől mentesen kínálja ezt a lehetőséget.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés