Connect with us

Hirdetés

technokrata

Vodafone: holnaptól élnek a nyomott árak!

Kütyük

Vodafone: holnaptól élnek a nyomott árak!

Ma délelőtti budapesti sajtótájékoztatóján a Vodafone bejelentette, hogy a hazai mobil szolgáltatók közül elsőként kívánja jelentősen csökkenteni a roaming tarifákat.

A Vodafone Magyarország ügyfelei, a hazai piacon elsőként, már a nyári szabadságuk ideje alatt élvezhetik a jelentősen csökkentett árú mobil telefonálás lehetőségét az Európai Unió minden országában. A Vodafone Magyarország – az előírt határidőnél 1 hónappal korábban – augusztus 1-től, az Európai Unió irányelveinek megfelelően jelentősen csökkenti roaming tarifáit.

A Vodafone ügyfelei számára a változás azt jelenti, hogy az Európai Unió országaiban holnaptól egységesen, a korábbiaknál jóval alacsonyabb áron használhatják mobiltelefonjaikat. A mobil szolgáltató az ügyfelek érdekeit szem előtt tartva, az EU által elvárt bevezetési időnél jóval hamarabb érvényesíti az árcsökkentést, így az előfizetők már a nyári szabadságuk idején használni tudják az új lehetőséget.

A most bejelentett új szolgáltatás percdíja, augusztus 1-től a Vodafone előfizetőinek: híváskezdeményezés díja bruttó 144 forint/perc, a hívásfogadás díja bruttó 70,80 forint/perc az Európai Unió tagállamain belül. Az új roaming tarifa igénybevételéhez külön regisztráció nem szükséges, minden aktív roaming felhasználó, augusztus 1-től automatikusan az új percdíjjal telefonálhat Európában.

A változtatások nem érintik a Vodafone Passport szolgáltatást, ahol kapcsolási díj megfizetése után az utazók az otthoni tarifáikon telefonálhatnak. Jelenleg minden Európai Uniós országban, ezen kívül Horvátországban, Törökországban, illetve a tengerentúlon is igénybe vehető a tarifa.

˝Legfontosabb céljaink közé tartozik, hogy ügyfeleinknek határok és korlátok nélküli mobil használatot biztosítsunk elérhető áron. Legnépszerűbb roaming szolgáltatásunkra, a Vodafone Passport-ra, eddig több mint 200.000-en regisztráltak, így a jövőt tekintve a földrajzi Európa teljes területének lefedése a célunk˝ – hangsúlyozta dr. Beck György, a Vodafone vezérigazgatója.

Mint ismeretes, a T-Mobile és a Pannon augusztus 29-én lépteti életbe csökkentett roaming tarifáit.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés