Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új navigációs Asus PDA – Wi-Fi-vel

Kütyük

Új navigációs Asus PDA – Wi-Fi-vel

Többek közt navigációra is alkalmas PDA újdonság az Asus-tól.

A tajvani gyártó Asus MyPal A696 névre hallgató készüléke egy beépített GPS-vevővel ellátott kéziszámítógép. A GPS navigáció lelke a méltán kedvelt és népszerű, húszcsatornás SiRFstar III chipset, mely elsősorban fürge működéséről és nagy érzékenységéről ismerszik meg.

A 117 milliméter hosszú, 70,8 milliméter széles és 15,7 milliméter vastag MyPal A696 egész pontosan 165 grammot nyom a mérlegen. A Windows Mobile 5 szoftveres és a későbbiekben vélhetően Windows Mobile 6-ra frissíthető készülékben egy 416 MHz-es órajelű Intel XScale mikroprocesszor dohog, még pedig 64 MB RAM és 256 MB ROM társaságában. A felső élen elhelyezett, SDIO kompatibilis bővítőslotba SD és MMC memóriakártyákat lehet behelyezni.

A vizuális megjelenítésről egy teljesen átlagos TFT display gondoskodik: a 65 ezer színárnyalatú panel QVGA, azaz 320×240 pixeles felbontású. Az 1.200 mAh kapacitású lítium-ion akkumulátorral szerelt Asus MyPal A696 kapcsán említést érdemel még a 802.11b/g kompatibilis Wi-Fi kontroller, a Bluetooth 2.0 vezérlő, a 3,5 milliméteres audio csatlakozó, illetve az USB Mass Storage funkció.

Az Asus MyPal A696 ára várhatóan 75-80 ezer forint körül fog alakulni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés