Connect with us

Hirdetés

technokrata

Szenzáció: már Magyarországon is kapható az iPhone csúcsmobil!

Kütyük

Szenzáció: már Magyarországon is kapható az iPhone csúcsmobil!

Hazánkba is megérkezett az Apple sokak által várva várt első mobiltelefonja – árak, elérhetőség és egyéb információk.

Bár hivatalos formában Európában leghamarabb valamikor az idei esztendő végén debütál az Egyesült Államokban június 29. óta kapható Apple iPhone, a készülék akár már most is beszerezhető Magyarországon. Információink szerint hazánkban elsőként a high-tech.hu forgalmazza az iPhone-t.

A cég egyik munkatársa kérdésünkre elmondta, hogy amennyiben valaki iPhone-t rendel náluk, akkor mintegy 5-7 napon belül leszállítják a készüléket, melyre 1 év garancia van. Fontos megjegyezni, hogy az iPhone-nak jelenlegi formájában még nem használható a GSM, vagyis mobiltelefonos része, de emberünk elmondta, hogy körülbelül 2 héten belül erre is lesz megoldás. Elmondása szerint rengeteg érdeklődő szeretne iPhone-t vásárolni, azonban az egyelőre inaktív GSM rész miatt most még sokan elállnak a vásárlástól.

És akkor most néhány szót az árakról: az iPhone 4 GB-os változata 165.000 forintos áron kapható, a 8 GB-os modellért pedig jelenleg 185 ezer forintot kell fizetni. Ez az ár magába foglalja az összes költséget, tehát a szállítási díjat, a vámot, az ÁFA-t és a biztosítási díjakat.

Mint ismeretes, az iPhone az USA-beli Apple és AT&T kereskedésekben 499 dollárba (89 ezer forint – 4 GB), illetve 599 dollárba (107 ezer forint – 8 GB) kerül. Európában várhatóan többek közt a T-Mobile és a Media Markt is forgalmazni fogja a készüléket, de erre sajnos még hosszú hónapokat kell várnunk.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés