Connect with us

Hirdetés

technokrata

Szenzáció: iPhone csodamobil a Media Markt-ban!

Kütyük

Szenzáció: iPhone csodamobil a Media Markt-ban!

Telnek múlnak a hetek, és mi, azaz európai vásárlók egyre közelebb kerülünk az iPhone-hoz.

Mint ismeretes, az Apple június 29-én dobta piacra sokak által várva várt első mobiltelefonját, az iPhone-t. A dolog egyetlen szépséghibája, hogy a készülék első körben csak az Egyesült Államok-beli Apple és AT&T kereskedések polcain jelent meg. Az európai debütálás pontos részletei (kereskedők, helyszínek, időpontok) sajnos mind a napig ismeretlenek, azonban az iPhone egyre többször hagy nyomot maga után, immár a mi kontinensünkön is.

Ahogy arról néhány napja beszámoltunk, a német T-Mobile honlapján egy rövid ideig élt egy iPhone aloldal (www.t-mobile.de/iphone), mely azt bizonyítja, hogy a T-Mobile fantáziáját ténylegesen megmozgatja az iPhone. Mondanom sem kell, hogy az egyébként szinte semmilyen információt sem tartalmazó iPhone oldalt azóta már eltávolította a német T-Mobile.

A legfrissebb fejlemény az üggyel kapcsolatban, hogy a német Media Markt felvette website-ja kezdőoldára az iPhone-t. A külön mini site-ot kapott kultusz-mobilt a Media Markt úgy jellemzi, hogy ˝minden idők legjobb iPod-ja˝, ˝szokatlan mobiltelefon˝, ˝zseniális design˝, vagy például ˝forradalmi kezelőfelület˝. A Media Markt felhívja a figyelmet arra, hogy boltjaiban egyelőre még nem kapható az iPhone – a németországi piaci debütálásra még néhány hónapot várni kell. A weboldalon többek közt egy 360 fokos 3D animáció is megtekinthető a telefonról.

Mint ismeretes, pletykák szerint Németországban a T-Mobile november 1-én dobja majd piacra az iPhone-t: a 8 GB-os változatért várhatóan 450 eurót (110 ezer forint) fog kérni az operátor. Az üggyel kapcsolatban a szolgáltató munkatársai mindeddig nem kívántak nyilatkozni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés