Connect with us

Hirdetés

technokrata

Lebukott: iPhone a T-Mobile-nál!

Kütyük

Lebukott: iPhone a T-Mobile-nál!

Az Apple csúcsmobilja minden valószínűség szerint hamarosan fel fog bukkanni a T-Mobile-nál.

Jól értesült források tudni vélik, hogy az Apple egy ideje már előrehaladott tárgyalásokat folytat a legnagyobb európai mobil operátorokkal. Nem is olyan rég, még mindenki úgy tudta, hogy végül is a Vodafone lesz a befutó az iPhone ügyben, nemrégiben viszont ennek szögesen ellentmondó híradások láttak napvilágot. A legfrissebb pletykák már arról szólnak, hogy jelenleg a T-Mobile-nak van a legnagyobb esélye az európai iPhone forgalmazásra. Elmondások szerint a Vodafone ott bukta be a dolgot, hogy a Live! portálon belüli és az iTunes-os dalvásárlást csak igen nehezen lehetne összehangolni egymással.

Különböző források úgy tudják, hogy Németországban a T-Mobile november 1-én dobja majd piacra az iPhone-t: a 8 GB-os változatért várhatóan 450 eurót (110 ezer forint) fog kérni az operátor. Az üggyel kapcsolatban a szolgáltató munkatársai egyelőre nem kívántak nyilatkozni. A készülék az USA-ban egyébként június 29. óta kapható.

A legfrissebb fejlemény az üggyel kapcsolatban, hogy a német T-Mobile honlapján tegnap egy rövid ideig élt egy iPhone aloldal (www.t-mobile.de/iphone), mely azt bizonyítja, hogy a T-Mobile fantáziáját ténylegesen megmozgatja az iPhone. Mondanom sem kell, hogy az egyébként szinte semmilyen információt sem tartalmazó iPhone oldalt azóta már eltávolította a német T-Mobile.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés