Connect with us

Hirdetés

technokrata

T-Mobile: ingyenes Bryan Adams koncert holnap

Kütyük

T-Mobile: ingyenes Bryan Adams koncert holnap

A T-Mobile Kapcsolat koncert ismét százezreknek kínál ingyenes és színvonalas kikapcsolódást.

A Kapcsolat napján, azaz 06.30-án a T-Mobile ismét százezreket vár az ´56-osok terére. Az idén 11. alkalommal megrendezésre kerülő T-Mobile Kapcsolat koncert idei szárvendége Bryan Adams lesz, és világsztárt megelőzően színpadra lép Rúzsa Magdi. A legnagyobb hazai mobilszolgáltató, a főtámogató Sony Ericsson, valamint az MKB Bank, a Volkswagen, a Danubius Rádió, a Pesti Est, a Metro és a TV2 jóvoltából az év egyik legnagyobb zenei eseménye az eddigiekhez hasonlóan idén is ingyenes.

A T-Mobile Kapcsolat koncert június 30-án, szombaton várhatóan 18-tól 23 óráig tart, Bryan Adams pedig várhatóan 20.30 óra körül kezd majd. A színpad az ´56-osok terén (volt Felvonulási tér), a Városligeti fasor magasságában épül fel, és a Hősök tere-Műcsarnok felől lesz látható. A hangszórók és kivetítőállások egészen a Szépművészeti múzeumig helyezkednek el. A koncert helyszíne az idei évben az Andrássy út-Hősök tere felől a Dózsa György úton közelíthető meg egyszerűbben, ezért a szervező T-Mobile elsősorban ezt az útvonalat javasolja.

A koncert helyszíne kizárólag tömegközlekedési eszközökkel és gyalogosan közelíthető meg, és minden érdeklődő számára fontos információ, hogy a terézvárosi oldalon a Délibáb utca, a Benczúr utca és a Városligeti fasor Bajza utca és Dózsa György út közötti szakasza a gyalogos forgalom elől le lesz zárva. Szintén nem járható majd a Dózsa György út a Keleti pályaudvar felől a Damjanich utca és a Városligeti fasor magasságában. Gyalogosan érdemes a Damjanich utca Városligeti fasor-Bajza utca-Andrássy út-Hősök tere útvonalat választani. A Városliget irányából elindulva a Dvorzsák Sétányról a Damjanich utca magasságában érdemes letérni, és az Olof Palme sétányon keresztül megközelíteni a Hősök terét, ahonnan már közel lesz a színpad előtti nézőtér. A Hungária körút, az Ajtósi Dührer sor, és a Vajdahunyad vára felől a Városligeten keresztül az Olof Palme sétányon és a Kós Károly sétányon át érhető el gyalogosan a Hősök tere (lásd térkép).

A rendezvény környékén a gépkocsiforgalom jelentős korlátozására, és a forgalom elterelésére, illetve megállási tilalomra kell számítani, ezért gépkocsival érdemes a helyszíntől távolabb parkolni. A könnyebb eligazodást természetesen tájékoztató táblák segítik.

Változások lesznek a koncert helyszínét érintő, vagy annak megközelítésében szerepet játszó tömegközlekedésben is. A 75-ös, 79-es jelzésű trolibuszok, valamint a 4-es, 30-as és 20gy jelzésű autóbuszok a rendezvény ideje alatt a megszokottól eltérő útvonalon közlekednek. A kisföldalatti a koncertre tekintettel sűrűbben jár, és az üzemidő is hosszabb lesz, a szerelvények 1-jén 00:30-ig közlekednek. Az 1-es és a 6-os jelzésű villamosok is tovább, 1-jén 00:30-ig járnak majd. A kisföldalatti június 30-án 17:30 órától nem áll meg a Hősök terén, és a megállót lezárják, ezért a koncertre érkezőknek ettől az időponttól a Bajza utcánál vagy a Széchenyi fürdőnél érdemes leszállniuk.

A több százezer jelenlévőre tekintettel a rendezvény helyszínén a rendezők mindent megtesznek a biztonságért, és arra kérnek mindenkit, hogy vigyázzanak másokra. A koncert helyszínén tilos szúró-, vágó vagy egyéb, sérülést okozó eszközöket, fegyvereket tartani, és nem vihető esernyő sem, helyette esőkabát használata javasolt.

Azok a T-Mobile-osok, akik a koncerten nem tudnak személyesen jelen lenni, arra alkalmas mobiljukkal élőben is nézhetik a koncert jelentős részét. A t-zones WAP-portálon keresztül elérhető élő közvetítés során Rúzsa Magdi koncertjét teljes egészében, és a kanadai világsztár, Bryan Adams pedig első néhány száma követhető majd mobiltelefonon is. A közvetítés megtekintése díjmentes, mindössze a WAP-portálon történő navigációért kell a felhasználó díjcsomagjának megfelelő adatforgalmi díjat fizetni.

Bryan Adams
Bryan Adams énekes, gitáros és zeneszerző, dalait olyan világsztárok énekelték, mint Joe Cocker, Bonnie Tyler, Kiss és Tina Turner. Filmbetétdalai (Robin Hood, Don Juan De Marco) hetekig kibérelték a toplisták élét, emellett számos kanadai díjjal és nemzetközi jelöléssel büszkélkedhet. Legutóbbi ˝Anthology˝ albumán 25 év 36 válogatott slágere szerepel, s ezek a klasszikusok – így például az (Everything I do) I do it for You, Summer of ´69, Heaven vagy a Please forgive me – nagy valószínűséggel a koncerten is felcsendülnek majd.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés