Connect with us

Hirdetés

technokrata

Érintőkijelzős Nokia mobilok

Kütyük

Érintőkijelzős Nokia mobilok

Érkezőben a Nokia válasza az iPhone-ra!?

Olli-Pekka Kallasvuo, a Nokia elnök-vezérigazgatója a napokban azt nyilatkozta, hogy évek óta most az Apple az első komolyabb új belépő a mobiltelefonok egyre zsúfoltabb és egyre nagyobb versengést felmutató piacán.

Mint ismeretes, az Apple idén januárban jelentette be a sokak által várva várt iPhone-t, melyről a hagyományos billentyűzet teljesen hiányzik, ugyanis a készülék kezelését a nagyméretű érintőkijelzővel lehet megoldani. Az Apple az Egyesült Államokban június 29-én kezdi meg az iPhone kereskedelmi forgalmazását, Európában viszont várhatóan csak valamikor az év végén bukkan majd fel a gyártó első mobil készüléke.

Amikor Olli-Pekka Kallasvuo-tól azt kérdezték, hogy a teljesen új felhasználói felülettel rendelkező Apple iPhone vajon milyen befolyással lesz a piacra, emberünk elárulta, hogy a Nokia a közeljövőben több olyan új modellt is be kíván jelenteni, melyek érintőkijelzővel lesznek felvértezve.

˝Meggyőződésem, hogy az érintésérzékeny kijelzők szépen lassan egyre fontosabb szerephez fognak jutni a mobiltelefonok piacán, és egyébként mi is ezen dolgozunk˝ – mondta a piacvezető finn cég vezetője.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés