Connect with us

Hirdetés

technokrata

Élőfotókon a 3 megapixeles, új GPS-es okostelefon

Kütyük

Élőfotókon a 3 megapixeles, új GPS-es okostelefon

Következzék néhány élőfelvétel a Mio legújabb PDA-mobiljáról!

A Computex szakkiállításon többek közt a Mio is komoly erőkkel képviseltette magát. Ennek ékes bizonyítéka, hogy a gyártó ezen a rendezvényen lebbentette fel a fátylat vadonatúj smartphone-járól, az A702 típusjelzésű készülékéről, melyet most nem gyári fotók, hanem mobile1-féle élőfotókon mutatunk be Olvasóinknak.

Mint ismeretes, a Mio nemrégiben mutatta be a nagysikerű A701 kistestvérének tekinthető A501-es modellt, a most érkezett A702 pedig értelemszerűen az A701 közvetlen utódmodellje.A Mio A702 rengeteget változott az A701-hez képest. Itt van rögtön az az örömteli változás, hogy eltűnt a készülék tetejéről az a bizonyos jól ismert kidudorodás, ezenkívül pedig fontos újdonság, hogy a kijelző alatt most már nem csak néhány fontosabb kezelőszerv, hanem egy komplett billentyűzet is helyet kapott.

A korábbi 1,3 megapixeles digitális fényképezőgép egy 3,2 megapixeles kamerának adta át a helyét, a képek élességéről pedig autofókusz funkció gondoskodik. Az elkészült fotók és videók a belső memóriában, illetve a bővítőslotba helyezett microSD memóriakártyákon tárolhatók el.

A vadonatúj Windows Mobile 6 operációs rendszerrel és miniUSB csatlakozó aljzattal felvértezett Mio A702-ből természetesen a GPS sem hiányzik, azt viszont egyelőre nem lehet tudni, hogy pontosan mikortól és milyen áron lesz megvásárolható az új jövevény. Mi tárt karokkal várjuk!



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés