Connect with us

Hirdetés

technokrata

A legújabb divatmobil – hölgyeknek

Kütyük

A legújabb divatmobil – hölgyeknek

Itt egy új mobiltelefon, mely kifejezetten a gyengébbik nem képviselői számára készült.

Az Alcatel az Elle N3 típusjelzésű készüléket a divatos hölgymobilok kategóriájában kívánja hadrendbe állítani, így nem túl meglepő, hogy a telefon sokkal inkább a külcsínére, semmint a belbecsére lehet büszke. A szétcsúsztatható kialakítással rendelkező újdonság csukott állapotban 95 milliméter hosszú, 50 milliméter széles és 16,7 milliméter vastag, miközben tömege egész pontosan 99 gramm.

A vizuális megjelenítésről ezúttal egy 262 ezer színárnyalatú, TFT technológiájú folyadékkristályos kijelző gondoskodik, melynek felbontása 176×220 pixel. A hátfalból természetesen nem hiányozhat a digitális fényképezőgép modul: a készülékkel maximum 1,3 megapixeles felbontású fotók készíthetők. A felvételek egyrészt a 12 MB-os integrált memóriában, másrészt a bővítőslotba helyezett microSD (TransFlash) memóriakártyákon tárolhatók el.

A vezeték nélküli adatátviteli technológiák közül a GPRS és a Bluetooth támogatott, ezenkívül pedig említést érdemel még az USB interfész, az MP3 lejátszó funkció, a 300 perces beszélgetési idő, illetve a 300 órás készenléti idő.

A négy különböző színváltozatban készülő Alcatel Elle N3 valamikor idén nyáron debütál a kereskedelmi forgalomban – a várható ár egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés