Connect with us

Hirdetés

technokrata

A legújabb szupermobil

Kütyük

A legújabb szupermobil

A HTC boszorkánykonyhájában ismét készül valami…

A tajvani gyártó előreláthatólag június 5-én, vagyis jövő hét kedden lebbenti majd fel a fátylat legújabb fejlesztéséről. A jelenleg HTC Elf kódnevet viselő készülék teljesen lekerekített formát és ultra-vékony kialakítást kapott, valamint érdekessége, hogy érintőkijelzős kezelőfelülete pletykák szerint nagymértékben hasonlít a sokak által várva várt Apple iPhone-éhoz. Ez utóbbi készülék egyébként várhatóan június végén, vagy július elején bukkan fel a kereskedelmi forgalomban, első körben sajnos csak az USA-ban.

A Microsoft-féle Windows Mobile 6 operációs rendszert futtató HTC Elf-ben egy négynormás (850/900/1800/1900 MHz) GSM modul teljesít szolgálatot, no és persze a mai elvárásoknak megfelelően a Wi-Fi és a Bluetooth 2.0 (A2DP) kontroller sem hiányozhat a kis masinából.

A belső memória kapacitása egyelőre ismeretlen – a telefon bővítőslotjába microSD (TransFlash) memóriakártyákat lehet begyömöszölni. A hátlapba integrált digitális fényképezőgép modul révén maximum 2 megapixeles (1.600×1.200 képpont) fotók készíthetők.

Az európai mobil operátorok által már javában tesztelt HTC Elf ára várhatóan 400 euró, vagyis mintegy 100 ezer forint körül fog alakulni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés