Connect with us

Hirdetés

technokrata

Nokia 6233 – nevetséges áron!

Kütyük

Nokia 6233 – nevetséges áron!

Aki Nokia 6233-ast szeretne, most jó áron vásárolhat magának ilyen készüléket.

A T-Mobile a napokban indított legújabb akciójában már 9.980 forint ellenében hazavihető egy Nokia 6233-as mobiltelefon. Ehhez egy új előfizetés, 2 éves hűségnyilatkozat, illetve a Net 50 adat-díjcsomagra vállalat 1 éves hűségnyilatkozat szükséges, valamint igénybe kell venni a 10.000 forintos használt készülék-beszámítási kedvezményt.


Az akció 2007. május 14-től visszavonásig, illetve a készlet erejéig érvényes. Az ajánlat MobilOtthon Prémium díjcsomaggal nem vehető igénybe. Egy készülék vásárlása esetén csak egy GSM rendszerű készülék számítható be.

Mint ismeretes, a 110 gramm tömegű, 81 köbcentiméter térfogatú telefonban helyet kapott többek közt egy 2 megapixeles (1.600×1.200 képpont) kamera, egy QVGA (320×240 pixel) színes kijelző, egy digitális zenelejátszó, sztereó hangszórók és egy sor olyan alkalmazás, illetve képesség, melyekkel a felhasználók kiaknázhatják a 3G-ben rejlő lehetőségeket.

A Nokia 6233 készülékkel a mobil iroda még elérhetőbbé válik, hiszen a SyncML által egyszerűen szinkronizálhatunk naptár, telefonkönyv funkciókat, illetve a teendők listáját, így nem feledkezhetünk meg egyetlen találkozóról sem. A Nokia 6233 Bluetooth vezeték nélküli technológiája által egyszerűbbé válik az adattovábbítás, illetve a csatlakozás, így könnyebben nyomtathatjuk ki kedvenc fotóinkat, vagy csatlakozhatunk a headsethez.

A Nokia 6233 több mint 4 óra beszélgetési időt tesz lehetővé GSM hálózatokon (több mint 3 óra beszélgetés WCDMA hálózatokon), illetve több mint 2 hetes készenléti idővel rendelkezik.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés