Connect with us

Hirdetés

technokrata

Illegálisan terjed a Pókember 3

Kütyük

Illegálisan terjed a Pókember 3

A filmkiadó a falra mászhat mérgében.

Másfél hete írtunk arról, hogy a távol-keleten 1 dollárért kínálják az utcákon a Spiderman harmadik részének másolatait – akkor azonban a Sony Pictures Entertainment (a film kiadója) azt közölte a nyilvánossággal, hogy az egész csupán átverés, a film második részét tartalmazzák a korongok. A napokban azonban bemutatták minden idők egyik legdrágább képregény-adaptációját, és most már valóban ott ugrál Peter Parker sok internetező monitorán.

A VCDQuality három nappal ezelőtt indexelt be két olyan, egymástól eltérő forrást, melyek valószínűleg Kínában kerültek rögzítésre. Az egyik változatban az angolul beszélő film kínai felirattal látható, így nem volt nehéz beazonosítani a származási helyét. A képminőség azonban csapnivaló, mivel a filmet kézikamerás módszerrel, a nézőtérről rögzítették. Ennél jobb változatok egyelőre máshol sem érhetők el – a magyar bittorrent site-okon felbukkant példányok sem tudnak jobb látványt produkálni.

Nagy kérdés, hogy az illegálisan terjedő kiadások ártanak vagy inkább segítenek, a bevételek tekintetében. Az biztos, hogy az alkotás teljes pompáját egy kamerás verzió egyáltalán nem tudja visszaadni. A digitális trükkök a kopottnak látszó színek miatt az életlen felvételen nem „szólnak” akkorát, mint például egy nagyfelbontású kiadás esetében, és főleg nem hasonlíthatók a mozi 20 méteres vásznán kibontakozó látványhoz képest.

Kis ízelítő a filmből.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés