Connect with us

Hirdetés

technokrata

Samsung M300: parányi kagylómobil – olcsón

Kütyük

Samsung M300: parányi kagylómobil – olcsón

A Samsung legfrissebb mobiltelefonja elsősorban kis méretéről és alacsony áráról ismerszik meg.

Olvasóink talán még emlékeznek arra, az általunk tegnap bemutatott Samsung készülékre, melyet SGH-C510 néven emlegettünk. Nos, erről a telefonról a Samsung hazai munkatársai elárulták, hogy Európa-szerte SGH-M300 néven lesz kapható. Az újdonság előreláthatóan valamikor idén nyáron debütál hazánkban, várható fogyasztói ára azonban még nem ismert.

A tervezőasztalon divatos szétnyitható kialakítást kapott Samsung M300 még a legkisebb zsebekben, vagy női táskákban is könnyen elfér, hiszen alaphelyzetben mindössze 81 milliméter hosszú, 40,5 milliméter széles és 18 milliméter vastag, tömege pedig alig 62 gramm.

A belül elhelyezett fő kijelző 128×160 pixeles felbontással rendelkezik, a külső monokróm display pedig 96×64 képpontos felbontású. A fedlap felső szekciójában elhelyezett digitális fényképezőgép modul segítségével maximum VGA, vagyis 640×480 pixeles felbontásban fotózhatunk.

Említést érdemel továbbá a kétnormás (900/1800 MHz) GSM modul, a GRPS adatátvitel, a WAP böngésző alkalmazás, az 1.000 férőhelyes telefonkönyv, a 200-as SMS memória, valamint a sztereó FM rádió.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés