Connect with us

Hirdetés

technokrata

Közeleg a Nokia 8600 leleplezése

Kütyük

Közeleg a Nokia 8600 leleplezése

Újabb bizonyíték a Nokia 8600 létezésére.

Ezúttal az amerikai FCC testület szolgált újabb bizonyítékkal azzal kapcsolatban, hogy a Nokia hamarosan egy a korábbiaknál olcsóbb elitmobillal kíván előrukkolni. Az alábbi felvételen az RM-164 kódjelű, Nokia 8600 (Luna) típusjelzésű mobiltelefon rajza látható.

A Nokia minden korábbinál szélesebb rétegek számára szeretné elérhetővé tenni a ˝mobil luxust˝. A piacvezető finn gyártó úgy döntött, hogy egy újabb prémium kategóriás mobiltelefont honosít meg a piacon. Amennyiben hinni lehet a pletykáknak, már nem kell sokat várnunk a Nokia 8800, illetve a Nokia 8800 Sirocco Edition kistestvérének, a Nokia 8600-ának a hivatalos bejelentésére.

A hűvös eleganciát sugárzó, fekete színben pompázó Nokia 8600 (Luna) nagymértékben hasonlít a tavaly debütált Sirocco-ra, de némileg egyszerűbb kivitelű és nem utolsó sorban jelentősen olcsóbb lesz annál. A relatíve nagyméretű TFT folyadékkristályos kijelző egy a gyártótól kiszivárgott dokumentáció szerint QVGA, vagyis 320×240 pixeles felbontású, és nem kevesebb mint 16 millió színárnyalatot képes megjeleníteni.

A hátul elhelyezett digitális fényképezőgép modul a már említett Nokia dokumentum szerint mindössze 640×480 képpontos, vagyis 0,3 megapixeles felbontású, ennek azonban némileg ellentmondanak a legfrissebb, immár 2 megapixeles kamera felbontásról szóló pletykák. Az S40 platform harmadik kiadására építkező Nokia 8600 GPRS, HSCSD és EDGE hálózatokban használható, UMTS (3G) viszont nincs benne. Ezenkívül említést érdemel még a Bluetooth 2.0 (A2DP) kompatibilitás, az 1 GB-os memória, illetve az xHTML támogatású WAP 2.0 böngésző alkalmazás.

A szokásos szétcsúsztatható kialakítást kapott és némileg átlátszó fedlapú újdonságról jelen pillanatban az alábbi kémfotók állnak rendelkezésünkre.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés