Connect with us

Hirdetés

technokrata

Sony Ericsson K250i: ultra-vékony mobil olcsón!

Kütyük

Sony Ericsson K250i: ultra-vékony mobil olcsón!

A Sony Ericsson a low-end kategóriában is újítani kíván.

Különböző források tudni vélik, hogy a japán-svéd gyártó az alacsonyabb árkategóriákban is meg szeretné honosítani az ultra-vékony kialakítást. Ennek a szándéknak az első kézzel fogható jele egy bizonyos Olga fejlesztési kódnevű készülék lesz, melynek hivatalos bejelentési időpontja, illetve pontos ára egyelőre ismeretlen.

A kereskedelmi forgalomban várakozások szerint Sony Ericsson K250i néven debütáló újdonság candybar, vagyis hagyományos kialakítást kapott, és ezüst színben pompázik. A kijelző alatt elhelyezett, ötállású navigációs gomb szinte ugyanúgy néz ki, mint a Sony Ericsson K200i hasonló kezelőszerve, ellenben a számok és karakterek bevitelére szolgáló billentyűk már sokkal inkább a Sony Ericsson K608i gombjaira hajaznak.

A nem túl nagy méretű folyadékkristályos kijelző 128×160 képpontos felbontású és 16 bites színmélysége révén maximum 65 ezer színárnyalatot képes a szemünk elé tárni. A hátul található kamera segítségével 640×480 pixeles (VGA) felvételek készíthetők, ezenkívül pedig a sztereó FM rádió sem hiányzik a telefon multimédiás repertoárjából.

A készülék egyébként körülbelül 14 milliméter vastag (K220i: 16,6 milliméter), vagyis csak egy kis jóindulattal nevezhető ultra-vékonynak. Kémfotók egyelőre sajnos még nem érhetők el a telefonról.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés