Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kinyitott a Vodafone Rendelő

Kütyük

Kinyitott a Vodafone Rendelő

A Vodafone legújabb szolgáltatása.

Április közepén indította el a Vodafone Magyarország új szolgáltatását, a Vodafone Rendelőt, mely lehetőséget kínál limitált szériájú VitaMAX ajánlat megrendelésére az Interneten keresztül. A megrendelésekhez most értékes ajándékokat is biztosít a Vodafone.

A Vodafone Rendelő minden magánszemély számára elérhető. Ezen az oldalon lehetőség nyílik új, előre fizető (VitaMAX) Vodafone előfizetés és telefon együttes vásárlására, függetlenül attól, hogy már meglévő, vagy új ügyfélről van szó. A Vodafone Rendelő ajánlata folyamatosan változik, ami állandó, hogy az itt található ajánlatok máshol nem elérhetőek és minden megrendeléshez – a készlet erejéig – értékes ajándékot biztosít a Vodafone.

A Vodafone Rendelő első ajánlata egy Nokia 5200 telefon VitaMAX csomaggal, ami mellé egy 1 GB-os Nokia microSD memóriakártya jár ajándékba.

Az akciós ajánlatokat bárki megtekintheti, a megrendelés azonban regisztrációhoz kötött. A Vodafone Rendelő a hét minden napján 0-24 óráig elérhető. A futárszolgálat a megrendeléseket három munkanapon belül kézbesíti, szállítási címként kizárólag Magyarország területén lévő cím adható meg. A kiszállítás díját a Vodafone most átvállalja, így a házhoz szállítás ingyenes.

A www.vodafone.hu látogatói a honlap nyitó oldalán elhelyezett banneren keresztül juthatnak át a Vodafone Rendelő oldalára. Az oldal közvetlen elérése: https://secure.vodafone.hu/rendelo.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés