Connect with us

Hirdetés

technokrata

Pannon: megújul a számlás djuice

Kütyük

Pannon: megújul a számlás djuice

Megszűnik a djuice számlás tarifacsomag, helyét egy újabb tarifa veszi át.

2007. május 3-ától a Pannon ˝djuice számlás tarifacsomagot˝ nem értékesít. Jelenleg e tarifacsomaggal rendelkező előfizetők azt változatlan feltételekkel használhatják tovább. A lezárt tarifacsomagokra történő váltás az értékesítés megszűnését követően nem lehetséges.

2007. május 3-ától a szolgáltató ˝djuice Számlás10˝ elnevezéssel új számlás tarifacsomagot vezet be. Ennek csúcsideje a hétköznap 6:00 órától 16:00 óráig tartó időszak. A kedvezményes időszak hétköznap 16:00 órától 6:00 óráig, illetve szombat 0:00 órától vasárnap 24:00 óráig, és munkaszüneti napokon 0:00 órától 24:00 óráig tart. Amennyiben jogszabály a szombatot munkanapnak nyilvánítja, a szombati napon a csúcsidőre és a csúcsidőn kívüli időszakra megállapított díjak kerülnek számlázásra.

A bruttó 3.900 forintos havi előfizetési díjas tarifacsomag 29 forintos percdíjakkal, illetve 10 forintos SMS árazással rendelkezik. Az MMS ára 99 forint. Érdekesség, hogy a havi előfizetési díj teljes egészében felhasználható belföldi hálózatba történő SMS küldésre.

A tarifacsomaggal igénybe nem vehető szolgáltatások: kedvezményes SMS szolgáltatáscsomagok (például SMS 80). Egyebekben a djuice Számlás10 tarifacsomaggal, a korábban djuice számlás tarifacsomaggal megrendelhető szolgáltatások vehetők igénybe.

Amennyiben kedvezményes SMS csomagokkal rendelkező előfizető djuice Számlás10 tarifacsomagra vált, vagy tér át, a kedvezményes SMS szolgáltatáscsomag előfizetéséről törlésre kerül; az adott SMS szolgáltatás, valamint a benne foglalt kedvezmény a továbbiakban nem vehető igénybe.

A forgalmi díjak mérése egy perces egységekben történik. Minden megkezdett egység díjköteles. A percalapú számlázás minden hívástípusra (nemzetközi, roaming hívásfogadás, forgalmi díjas DATA és WAP) vonatkozik, kivéve az emeltdíjas hívásokat (EDSZ és távszavazás), ahol másodperc alapú számlázás.

Az adott időszakban fel nem használt havidíj összege nem vihető át a következő időszakra. A havidíj teljes összege kiszámlázásra kerül.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés