Connect with us

Hirdetés

technokrata

HBO filmek az Interneten

Kütyük

HBO filmek az Interneten

Premierfilmek még az adott film mozicsatornán való sugárzása előtt.

A T-Online Magyarország és a HBO Közép-Európa között aláírt megállapodás értelmében a T-Home TV kényelmi szolgáltatásai közé tartozó digitális videotéka előfizetéses változata (SVOD – Subscription Video on Demand) újabb csomaggal bővült. A TV2, Norbi és Réka, illetve Béres Alexandra műsorai után – a közép-európai régió úttörőjeként először Magyarországon – a T-Home TV HBO Digital csomagban immár a mozicsatorna egyes premierfilmjei is elérhetők.

A T-Home TV-n elérhető szolgáltatás kizárólag a MaxPak csomaggal rendelkező előfizetők számára lesz elérhető. A bevezetési időszakban húsz filmet kínáló HBO Digital tartalma a közeli jövőben már ötven sikerfilmre bővül. A premierfilmek egy része az előfizetők számára még az előtt látható lesz, hogy azt a mozicsatorna műsorára tűzné. A filmkínálat természetesen folyamatosan frissül: a programválasztékban minden műfaj megtalálható, ami csak szerepel a T-Home TV HBO műsorkínálatatában, a legnagyobb mozifilmektől, díjat nyert sorozatokon, koncerteken át a díjátadó gálák közvetítéséig. Szeptembertől az HBO saját gyártású filmkínálatával és független stúdiók választékával is bővül a megtekinthető műsorok tárháza. Ezen túlmenően ősszel speciális, hazai gyártású HBO-sorozatokkal bővül a T-Home TV-n nézhető kínálat.

A filmcímek tartalmuknak megfelelően ún. ”zsánerek” szerint kerülnek felosztásra, úgymint Gyermekfilmek, Mozifilmek, Dokumentumfilmek, Koncertek és (saját gyártású) Sorozatok. A friss és változatos műsorkínálat jegyében egy-egy film nem szerepel két egymást követő hónapban a műsorválasztékban.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés