Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ingyen Wi-Fi jár a Windows Vistával

Kütyük

Ingyen Wi-Fi jár a Windows Vistával

Ki korán kel, aranyat lel.

A The Cloud nevű brit hotspot üzemeltető nemrég jelentette be, hogy a Windows Vistát elsők között alkalmazók most háromhónapnyi ingyenes Wi-Fi hozzáférést kapnak. A cég közlése szerint a promóciós akcióra azért őket kérte fel a Microsoft, mert a szigetországban igen kiterjedt hálózattal rendelkeznek. Ez egészen pontosan 7500 forró pontot jelent az Egyesült Királyságban, ideértve a repülőtereken, a vonatállomásokon és hotelekben működtetett access pointokat, valamint az összes többi forró zónát, amely hat városközpontban biztosít vezetéknélküli Internet-hozzáférést.

A The Cloud ingyenes szolgáltatását a korai alkalmazók a Microsoft Vista brit kezdőlapján keresztül vehetik igénybe; bár az oldalon nem reklámozzák a két vállalat közti megállapodást. Mindezt egyébként anélkül lehet kihasználni, hogy bármilyen bank- vagy hitelkártya adatot meg kellene adni, közölte a szolgáltató.

Hasonló akciót indít az Egyesült Államokban is a Microsoft: itt a T-Mobile-lal kötött a The Cloudéval analóg megállapodást. A távközlési óriás bejelentése szerint egészen április 30-ig lehet jelentkezni az akcióra, és feliratkozni a „próbakörre”. A fentiekhez fogható hazai kezdeményezésről nincs információnk; és a relatív alacsony lefedettség miatt valószínűleg ilyesmire nem is kerül sor Magyarországon.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés