Connect with us

Hirdetés

technokrata

DivX-lejátszós, elforgatható Samsung telefon

Kütyük

DivX-lejátszós, elforgatható Samsung telefon

Ez a Samsung újdonság elsősorban a multimédiáról és a videólejátszásról szól.

Az ITU Telecom World 2006 rendezvényen bejelentett Samsung SGH-F500, vagy más néven Samsung Ultra Video egyedi elforgatható kialakítást kapott. A készülék leginkább a Nokia 3250-eshez hasonlítható, bár lényeges eltérés, hogy az alsó rész ezúttal nem a középső, hanem a szélső tengelye körül forgatható el.

A háromnormás (900/1800/1900 MHz) GSM modullal felvértezett újdonság GPRS és EDGE hálózatokban használható, de az UMTS (3G támogatás) sajnos kimaradt belőle. A vizuális megjelenítésről ezúttal egy nagyméretű, 2,4 colos képátlóval rendelkező TFT kijelző gondoskodik, a maga 320×240 pixeles (QVGA) felbontásával, illetve 18 bites színmélységével (262 ezer színárnyalat). A digitális fényképezőgép modul egy 2 megapixeles felbontású CMOS képszenzorra épül.

A 116,4 milliméter hosszú, 50,4 milliméter széles és 10,7 milliméter vastag Samsung SGH-F500 integrált memóriája gigantikus, 400 MB-os kapacitással büszkélkedhet, ami ráadásul könnyű szerrel tovább bővíthető, még pedig microSD (TransFlash) memóriakártyák segítségével.

Az MP3, AAC, AAC+, eAAC+ és WMA zenei formátumok mellett a DivX, MPEG4, H.264 és WMV videó anyagokat is támogatja az új Samsung mobil, ezenkívül pedig az USB 2.0 interfész és a Bluetooth 2.0 (A2DP) kontroller mellett sem mehetünk el szó nélkül.

A Samsung SGH-F500 pontos árát egyelőre sűrű homály fedi.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés