Connect with us

Hirdetés

technokrata

Fotógaléria: miből készülnek a luxusmobilok?

Kütyük

Fotógaléria: miből készülnek a luxusmobilok?

Megpróbálunk választ adni arra, hogy egy-egy Vertu telefon esetében miért kell súlyos milliókat a pénztárnál hagyni.

Azt hiszem, hogy a Vertu luxusmobilokat már nem igazán kell bemutatni Olvasóinknak. Közismert, hogy ezek a telefonok nem igazán az alacsony árról, illetve az óriási tudásról ismerszenek meg, hanem sokkal inkább a különleges minőségről, vagy a speciálisan válogatott anyagokról. A Vertu a napokban Budapesten is bemutatta legújabb modelljét, a Constellationt, mely rendezvény kapcsán többek közt annak részleteivel is megismerkedhettünk, hogy az ilyen, alaphangon is 1 millió forintos készülékek pontosan milyen alkatrészekből épülnek fel.

Az abszolút felsőkategóriás minőséget egyrészt a teljesen kézi összeszerelés, másrészt pedig a különleges jellemzőkkel bíró alapanyagok garantálják. Az órakészítésben, a drágakő iparban, az autógyártásban és az űrhajózásban használt eljárások és anyagok megteszik a hatásukat: egy Vertu telefont teljesen más kézbe venni, mint egy hétköznapi mobilt.

Itt van rögtön például a tetemes súly: a Vertu Ascent tömege például eléri a 173 grammot, vagyis egyáltalán nem lehet azt mondani róla, hogy kisprórolták volna belőle az anyagot. Ujjbegyünk minden egyes négyzetmilliméteren nemes anyagokra lel, többek közt bőrre, fémre, kerámiára.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés