Connect with us

Hirdetés

technokrata

Motorola V1100: villámgyors 3,5G kagylómobil

Kütyük

Motorola V1100: villámgyors 3,5G kagylómobil

A Vodafone leleplezte azon új mobiltelefonjait, melyekkel az idei karácsonyi szezonban az európai piacokon szeretné meghódítani a vásárlók szívét.

Ezen új modellek között található többek közt a Motorola V1100, mely nem más, mint egy a középkategória felső szegmensében versenyző, széthajtható kialakítással rendelkező mobiltelefon.

A sportos designnal megáldott Motorola újdonság immár nem csak a harmadik generációs (3G), hanem a HSDPA (3,5G) hálózatokban is használható, így segítségével 384 Kbit/s helyett akár 1 Mbit/s-nál nagyobb vezeték nélküli letöltési sebesség is elérhető. Ehhez persze 3,5G lefedettségre is szükség van – Magyarországon a Vodafone jelenleg sajnos még nem rendelkezik kereskedelmi HSDPA infrastruktúrával.

Érdekesség, hogy a felhajtható fedlapon, a kiegészítő kijelző alatt és a Motorola logó felett három dedikált zenegombot helyeztek el a fejlesztők. Ezekkel az érintésérzékeny gombokkal a készülék zenelejátszó funkciói érhetőek el akár a nélkül, hogy a telefont szét kellene nyitni.

A kívül elhelyezett fő digitális fényképezőgép nem túl nagy, mindössze 1,3 megapixeles felbontással rendelkezik. Az elsősorban 3G videóhívásokhoz használatos második kamera a fő kijelző alatt kapott helyet.

A Motorola V1100 várható ára egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés