Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ki nyeri a választást?

Kütyük

Ki nyeri a választást?

Az áprilisi ˝Választás 2006˝ mikroportál sikere után a Magyar Távirati Iroda és a Vodafone Magyarország az őszi, önkormányzati választásra ismét létrehozott egy, a voksolással foglalkozó tematikus mobil oldalt a Vodafone live!-on.

A szeptember 26-án indult ˝Választási hírek˝ oldal az önkormányzati választások legfontosabb eseményeiről, kampányrendezvényeiről, beszédekről, vitákról, a választás előkészítésének híreiről, a választási szervek működéséről, az Országos Választási Bizottság döntéseiről, valamint a voksolás menetéről tartalmaz folyamatosan frissülő információkat.

A tavaszi tapasztalatok alapján várhatóan most is a választás éjszakáján keresik fel legtöbben az oldalt. Az MTI munkatársai vasárnap este jelen lesznek a legfontosabb helyszíneken, többek között az Országos Választási Bizottság irodájában és a pártoknál is, így az előfizetők elsőként értesülhetnek a legfrissebb hírekről, eredményekről, reakciókról.

A választási mikroportál a Vodafone live!/ Hírek & Időjárás / Választási hírek oldalon érhető el.

A Vodafone 3G felhasználói a napi eseményekről a szöveges hírek mellett videó formájában is tájékozódhatnak. Az MTI Mobil Híradó a nemzeti hírügynökség késő délutáni másfél perces hírösszefoglalója a nap legfontosabb magyar és külföldi politikai, gazdasági történéseiről képpel és szöveggel. A kifejezetten mobiltelefonokra készített MTI Mobil Híradó aktuális hírösszefoglalói naponta 17 óra után érhetők el a Vodafone live! / 3G / Mobil videók / Hírek / MTI Hírek oldalon.

A Magyar Távirati Iroda tematikus választási tartalomszolgáltatásában elfogadja a kampánycsenddel kapcsolatban kiadott vonatkozó tartalomszolgáltatói irányelveket.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés