Connect with us

Hirdetés

technokrata

Bosszantó hiba a multimédiás gyöngyszemben

Kütyük

Bosszantó hiba a multimédiás gyöngyszemben

Az első fejlett multimédia funkciós BlackBerry készülék egy apró, de annál bosszantóbb hibábal rendelkezik.

Az elmúlt napokban BlackBerry Pearl-t vásárló felhasználók közül sokan arra panaszkodnak, hogy amennyiben a készülék trackball kezelőszervét telefoncsöngéskor egy kis nyomás éri, azonnal elnémul a csengés. Ez főleg akkor jelent problémát, ha a telefon a zsebünkben, vagy a táskánkban egy kis nyomást kap – a bejövő hívásokat ilyenkor sajnos könnyen figyelmen kívül lehet hagyni. Mindez egyébként nem lenne gond, ha a funkció a menüben kikapcsolható lenne, de sajnos nem az. Egyelőre kérdéses, hogy a gyártó mikor ad majd ki egy a problémát orvosló, módosított firmware-t.

A BlackBerry Pearl egy hagyományos kialakítású, rejtett antennás telefon, mely 107 milliméter hosszú, 50 milliméter széles és 14,5 milliméter vastag. Az újdonság legfontosabb ismertetőjele a QWERTY kiosztású billentyűzet, mely a SureType technológiára építkezik.

Az egyedi módon 240×260 pixeles felbontással rendelkező TFT folyadékkristályos kijelző 65 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni, a hátfalba integrált, vakus digitális fényképezőgép segítségével pedig maximum 1,3 megapixeles felbontásban fotózhatunk. A belső memória 64 MB-os kapacitással bír és microSD (TransFlash) memóriakártyák révén bővíthető (maximum 2 GB-ig).

A négysávos (GSM 850/900/1800/1900 MHz) új BlackBerry a GPRS mellett az EDGE adatátvitelt is támogatja, ellenben a 3G sajnos még hiányzik belőle.

A 88 gramm tömegű, Bluetooth 2.0-képes, MP3 lejátszós BlackBerry Pearl a szolgáltatók közül elsőként a T-Mobile USA-nál kapható, még pedig előfizetéssel együtt 199 dolláros, vagyis mintegy 55 ezer forintos áron.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés