Connect with us

Hirdetés

technokrata

Ultra-vékony csoki – vadiúj kártyatelefon

Kütyük

Ultra-vékony csoki – vadiúj kártyatelefon

Az LG Electronics ˝csokoládégyára˝ mostanság szinte csak úgy ontja magából az újabbnál újabb termékeket.

A dél-koreai székhelyű gyártó legfrissebb ˝Chocolate Phone˝-ja LG KE820 névre hallgat, és érdekessége, hogy vastagsága nem éri el a 10 millimétert. Az egész pontosan 9,9 milliméter vastag, hagyományos kialakítású újdonság 95 milliméter hosszú, 52 milliméter széles és 73 gramm tömegű.

A billentyűzet az LG KG800-hoz hasonlóan sakktábla-szerű kialakítást kapott. Egyedi megoldás, hogy a billentyűzeten négy sorban és négy oszlopban helyezkednek el a gombok, így például a 0 gomb az alsó sorból a jobb oszlopba költözött. A navigációs gomb a felső két sor, illetve oszlop között került elhelyezésre.

A háromnormás (GSM 900/1800/1900 MHz), GPRS Class 10-képes LG KE820 TFT technológiájú kijelzője 176×220 képpontos felbontású és 262.144 színárnyalatot képes megjeleníteni. A hátlap jobbfelső sarkába száműzött kis kamera lelke egy 2 megapixeles felbontású CMOS képszenzor.

Végül, de nem utolsó sorban említést érdemel a sztereó FM rádió, az MP3 lejátszó alkalmazás, a WAP 2.0 böngésző, a Java MIDP 2.0 támogatás, a Bluetooth vezeték nélküli adatátvitel, valamint a microSD (TransFlash) memóriakártyák kezelése.

A napokban bejelentett Samsung SGH-P310 fő ellenfelének szánt LG KE820 kezdőára várhatóan 100 ezer forint körül alakul majd.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés