Connect with us

Hirdetés

technokrata

Divatos ultra-karcsú Samsung kagyló

Kütyük

Divatos ultra-karcsú Samsung kagyló

A Samsung tovább színesíti mobiltelefon termékkínálatát.

A Samsung Ultra Edition 9.9 (D830) nem más, mint egy divatos kialakítású és egyben nagy tudású kagylómobil újdonság, mely mostantól már divatos kék színben is elérhető. A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz) készülék alaphelyzetben mindössze 9,9 milliméter vastag, valamint 103 milliméter hosszú és 54 milliméter széles. E mellett az alig 85 grammot tömegre sem lehet egy rossz szavunk sem.

A kiegészítő külső LCD 96×16 képpontos felbontású és 16 szürkeárnyalat megjelenítésére képes, ellenben a 2,3 colos képátlójú belső kijelző már 262 ezer színárnyalatú, felbontása pedig 240×320 pixel (QVGA). Az integrált kamera főbb jellemzői közé sorolható a 2 megapixeles (1.600×1.200 képpont) fényképfelbontás, a QCIF videófelbontás, a beépített vaku, valamint az autofókusz funkció.

A belső memória 80 MB-os kapacitással bír és microSD (TransFlash) memóriakártyákkal könnyedén bővíthető. Említést érdemel továbbá a GPRS és EDGE adatátviteli technológia, a fejlett zenelejátszó alkalmazás (MP3/AAC/AAC+/WMA), a TV-kimenet, a hatvannégy szólamú polifonikus csengőhangok, az 1.000 férőhelyes telefonkönyv, valamint a Bluetooth kontroller.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés