Connect with us

Hirdetés

technokrata

További mobilcuccok tanulóknak

Kütyük

További mobilcuccok tanulóknak

Korábban láttuk a Bluetooth nyomtató adaptert, az összecsukható billentyűzetet, hátizsákot és táskát, biztonsági zárat, dokkolót, privátszűrőt, notebook hűtőt és ütemező szoftvert is. Most további két érdekességet mutatunk be.

Írta: Barry Gerber
A jó öreg (amerikai) mondás úgy tartja, hogy “az vagy, amit viselsz”. Ez mindenképpen igaz a Scottvest dzsekikre, pólókra és sapkákra. Scott Jordan szolgálhat egy igazán trendi megoldással az elektronikus cuccok viselését kedvelőknek. Scott-nak mindenre van válasza: digitális médialejátszó, PDA, apró PC, fényképezőgép, de az elengedhetetlen kellékek helye is megvan: víz, kulcsok, pénztárca és napszemüveg.

Ezúttal a Scottvest Performance Long Sleeve T-Shirt (hosszú ujjú póló) kerül szóba, amiben minden elektronikus eszköznek megvan a maga helye.
Még kábelcsatornák is vannak benne, így a kábeleket könnyű elvezetni mondjuk a zsebtől a sapkáig, vagyis például a médialejátszó fülhallgatójának kábelét a fülünkig. Látható, hogy a képen szereplő iPod kilátszik a zsebből – alapesetben a zseb elrejtené a képernyőjét.


A vezetékek magabiztosan haladnak a kábelcsatornákban.
A Performance Long Sleeve T-Shirt lágy, 100% poliészterből készült. A póló 3M Quick Dry anyaga Scotchgard-dal van kezelve, hogy ellenálljon a koszolódásnak. Hosszú- és rövid ujjú változatban is elérhető, több méretben is.
A Scottvest termékek közvetlenül a gyártótól, és az oldalukon szereplő eladóktól is beszerezhetők (www.scottvest.com).



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés