Connect with us

Hirdetés

technokrata

Brutális tudású Samsung szupermobil

Kütyük

Brutális tudású Samsung szupermobil

A Samsung piacra dobta eddigi legnagyobb adattároló kapacitású mobiltelefonját.

A dél-koreai gyártó az idén májusban megrendezett Expo Com Korea 2006 kiállításon mutatta be először a nagyközönségnek Samsung SCH-B570 típusjelzésű újdonságát, mely mostantól már a kereskedelmi forgalomban is elérhető.

Ez tulajdonképpen nem más, mint a közelmúltban debütált Samsung SGH-i310 okostelefon némileg továbbfejlesztett, immár DMB televíziós adások vételére is alkalmas újabb kiadása. A készülékbe integrált, miniatűr méretű merevlemezen nem kevesebb mint 8 GB adatot, vagyis rengeteg fotót, zenét és videót lehet eltárolni. Érdekesség, hogy a telefon virtuális 5.1 csatornás térhangzással büszkélkedhet.

A digitális DMB TV-vevő szolgáltatások kapcsán nem mehetünk el szó nélkül a PIP (Picture In Picture, kép a képben) funkció mellett, ami lehetővé teszi, hogy míg az egyik adást nézzük, a kijelző sarkában gyorsan belepillantsunk egy másik csatorna műsorába.

A csúcstechnológiát képviselő, többek közt mozgásérzékelővel is felvértezett Samsung SCH-B570 persze nem számít olcsó mulatságnak, lévén, hogy Dél-Koreában átszámítva mintegy 180 ezer forintot kell fizetni érte.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés