Connect with us

Hirdetés

technokrata

Holnap jön a 3 megapixeles Nokia N73

Kütyük

Holnap jön a 3 megapixeles Nokia N73

A Nokia számára a holnapi nap kiemelt fontossággal bír. A finn vállalat várhatóan kedden rántja majd le a leplet legfrissebb N sorozatú készülékeiről.


Várakozások szerint három új készülék fog bemutatkozni, melyek egyike az N73-as lesz.

A mellékelt, sajnos nem túl jó minőségű felvételen minden valószínűség szerint a Nokia N70 közvetlen utódjának szánt Nokia N73 látható. Bár a telefon alapterülete némileg megnőtt, szerencsére a vastagságból sikerült néhány millimétert lefaragni.

Az egyik legfontosabb változás, hogy az N70 középkategóriás kijelzőjét nyugdíjba küldték. Az N73-ban egy az elődénél nagyobb képátlójú és nem utolsó sorban nagyobb felbontású TFT display teljesít szolgálatot. Az LCD egész pontosan 240×320 pixeles felbontású és több mint 16 millió színárnyalatot képes megjeleníteni.

További újdonság, hogy a Bluetooth 2.0 képes N73-mal immár nem csak 2 megapixeles, hanem akár 3,2 megapixeles felbontású fényképeket is lőhetünk. Fontos, hogy a digitális fényképezőgép Carl Zeiss optikájú és autofókusz funkciós. Az előlapon elhelyezett kiegészítő kamera vélhetően változatlan maradt.

A 3G (UMTS) támogatású Nokia N73 okostelefon (Symbian 9.1, S60 3.0) besorolású. A telefon hazai bemutatójára előreláthatólag pénteken kerül majd sor.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés