Connect with us

Hirdetés

technokrata

Divatos zenemobil Japánból – rengeteg memóriával

Kütyük

Divatos zenemobil Japánból – rengeteg memóriával

Az NEC legújabb mobiltelefonja elsősorban óriási kapacitású belső memóriájáról, illetve fejlett zenelejátszási képességeiről ismerszik meg.


A Japánban a Vodafone által forgalmazott NEC 804N divatos szétnyitható kialakítást kapott – a készülék fehér, rózsaszín és kék színváltozatokban vásárolható meg. A csukott állapotban 93 milliméter hosszú, 48 milliméter széles és 23 milliméter vastag telefon a mérlegen egész pontosan 115 grammot nyom.

Az NEC újdonsága mind kijelzőből, mind pedig kamerából kettőt tudhat magáénak. A kiegészítő cSTN külső display 0,9 colos képátlón 96×64 pixelt és 65 ezer színárnyalatot jelenít meg, a TFT technológiájú, 2,2 colos képátlójú belső fő LCD pedig 240×320 pixeles (QVGA) felbontású és hasonlóképp 65 ezer színű.

Mindkét kamera CMOS képszenzoros – a külső fényképezőgép 2 millió pixellel büszkélkedhet, az elsősorban videóhívásokhoz szánt belső kamera pedig 0,1 megapixeles felbontású. Az elkészült felvételek a 450 MB-os belső memórián kívül microSD (TransFlash) memóriakártyákon tárolhatók el (maximum 512 MB).

A háromsávos (GSM 900/1800/1900 MHz), dedikált zenegombos NEC 804N a szélsebes 3G (WCMDA) hálózatokban is minden további nélkül használható, no és persze a Bluetooth (1.2) kontroller sem hiányzik belőle.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés