Connect with us

Hirdetés

technokrata

Amit a szelektív hulladékgyűjtésről tudni érdemes

Kütyük

Amit a szelektív hulladékgyűjtésről tudni érdemes

Új ÖKO-Pannon Kht. weboldal – szelektív hulladékgyűjtési útmutató, válaszok a hulladékok szelektálásával kapcsolatos gyakorlati kérdésekre, szelektív hulladékgyűjtési oktatóanyagok.

Az ÖKO-Pannon Kht. szinte működésének kezdete, 1996 óta van jelen a virtuális világban. A kht. korábbi internetes oldalán megjelentetett információk, a szelektív hulladékgyűjtési rendszer országos szintű működésének kezdete, 2003 óta rendkívül sokrétűvé váltak, miközben az ÖKO-Pannon Kht.-val együttműködők köre jelentősen bővült. A kht. csomagolás kibocsátó partnereinek száma ma már meghaladja az 1.900-at. A társasággal szerződött 49 régió több mint 500 településének lakói és pedagógusai is egyre gyakrabban keresték fel szelektív hulladékgyűjtési tanácsokért és tananyagokért a kht. internetes oldalát.

A korábbi ÖKO-Pannon internetes oldal már nem tudta egyidejűleg hatékonyan kiszolgálni ezeket az eltérő szakmai és információs igényekkel rendelkező célcsoportokat, ezért a kht. egy új, integrált, de ügyfélspecifikus megközelítésben készült internetes oldal létrehozása mellett döntött.

„Új internetes oldalunk létrehozásával célunk az volt, hogy integrált módon, egy weboldal keretein belül, de mégis egyénre szabott szakmai és érdeklődési körnek megfelelő információval lássuk el mindazokat, akik kibocsátói vagy gyűjtői oldalról érintettek a szelektív hulladékgyűjtési rendszer sikeres működésében.” – mondta Viszkei György, az ÖKO-Pannon Kht. ügyvezető igazgatója.

Az új ÖKO-Pannon internetes oldal tehát minden szakmai és lakossági csoport számára hasznos kiindulási pont a szelektív hulladékgyűjtés terén. A csomagolás kibocsátó vállalatok a hasznosítási kötelezettségük teljesítésével kapcsolatos tájékoztató kiadványokat, a szerződéskötéshez, jelentéshez szükséges dokumentumokat tölthetnek le a honlapról. Az önkormányzatok valamint a begyűjtő és hasznosító vállalatok részletes tájékoztatást szerezhetnek az ÖKO-Pannon Kht. rendszeréhez való csatlakozási lehetőségekről és feltételekről.

A szakmai célcsoportok mellett persze a lakosságra is gondolt az ÖKO-Pannon Kht. A szelektív hulladékgyűjtésbe bekapcsolt városok lakossága egy átfogó szelektív hulladékgyűjtési és hasznosítási útmutatót olvashat a társaság weboldalán. A gyermekek környezettudatos oktatásában és nevelésében kiemelt szerepet játszó pedagógusok az új weboldalról térítésmentesen tölthetik le az ÖKO-Pannon Kht. oktatóprogramjának kiadványait.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés