Connect with us

Hirdetés

technokrata

Torkán akadt a mobiltelefon

Kütyük

Torkán akadt a mobiltelefon

Egy amerikai kisvárosban érdekes balesetet okozott egy mobiltelefon.

A Kansas City közelében található Blue Springs-ben a helyi rendőrséghez a napokban bejelentés érkezett egy férfitől, hogy barátnője nem kap levegőt, nagyon nehezen lélegzik. A rend őrei villámgyorsan kiértek a helyszínre, ahol azt látták, hogy a pár huszonnégy esztendős hölgy tagjának torkán akadt egy mobiltelefon, és egész konkrétan ez okozta a telefonon említett nehézlégzést.

Mint kiderült, egy heves vita következtében került a nő torkába a mobil készülék. Steve Decker, a Blue Springs-i rendőrség nyomozója az üggyel kapcsolatban elmondta, hogy a családi perpatvar közepette a férfi el akarta venni a nő mobiltelefonját, aki viszont nem akarta odaadni azt, hanem inkább úgy gondolta, hogy a legegyszerűbb, ha lenyeli azt.

Szerencsére a történtek után gyorsan kiérkeztek a mentők, így a fiatal nő időben bekerült a helyi kórházba, ahol megkezdték ápolását. Arról sajnos nem szól a fáma, hogy pontosan milyen típusú mobiltelefon játszotta az ügyben a főszerepet, de minden bizonnyal valamelyik parányi készülék, melyet nem volt nehéz szájba venni.

Tovább
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek


Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés