Connect with us

Hirdetés

technokrata

Karóra mobiltelefon – nem csak James Bondoknak

Kütyük

Karóra mobiltelefon – nem csak James Bondoknak

A Telson most bemutatkozott legújabb mobiltelefonja akár egy kémfilmben is könnyedén megállná a helyét.


A Telson TWC 1150 típusjelzéssel ellátott készülék tulajdonképpen nem más, mint egy karóra, egy mobiltelefon és egy digitális fényképezőgép ötvözete. Az eszközt egyszerűen fel kell húzni a kezünkre, és lényegében egyszerűen úgy kell viselni, mint egy hagyományos karórát, noha annál némileg nagyobb méretre és tömegre lehet számítani.

A 256 színárnyalat megjelenítésére képes, ellenálló zafírüveges kijelző baloldalt kapott helyet, a hagyományos óra számlap helyén pedig a fontosabb kezelőszerveket helyezték el a fejlesztők. A tárcsázáshoz használatos nyomógombok a szíj alsó részén lelhetők fel, míg a VGA (640×480 pixel) felbontású fényképezőgép modul a felső részen található, és ez utóbbi bármikor könnyedén eltávolítható, így nem kell feleslegesen a karunkon cipelni.

A 98 gramm tömegű Telson TWC 1150-hez vezeték nélküli headsetet is mellékel a gyártó, ezenkívül pedig említést érdemel többek közt a 200 férőhelyes, hívóképes telefonkönyv, a kihangosíthatóság, a tizenhat szólamú polifonikus hangzás, a fejlett hangfelismerő funkciók, valamint a diktafon alkalmazás. A nagykapacitású lítium-ion akkumulátor a gyártó szerint akár 150 órás készenléti időt, illetve 100 perces beszélgetési időt is képes biztosítani a számunkra.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés