Connect with us

technokrata

Olcsó kínai 3G mobil Európának

Kütyük

Olcsó kínai 3G mobil Európának

A nemrégiben hazánkban is felbukkant kínai ZTE megkezdte legújabb európai 3G mobiljának kereskedelmi forgalmazását.


A ˝3˝ nevezetű harmadik generációs mobil szolgáltató számára szállított ZTE F866 egy divatos megjelenésű – sajnos külső antennás – szétnyitható kialakítású készülék, mely csukott helyzetben 93,6 milliméter hosszú, 50 milliméter széles és 25,4 milliméter vastag.

A GSM (900/1800 MHz) és UMTS (2100 MHz) hálózatokban egyaránt használható újdonság 2 colos képátlóval rendelkező belső TFT folyadékkristályos kijelzője egy középkategóriás darab, lévén, hogy 176×220 képponttal rendelkezik és mintegy 65 ezer színárnyalatot képes megjeleníteni. Az elsősorban hívófél kijelzésre használatos külső display 1 colos képátlójú.

Harmadik generációs mobiltól szokatlan módon a beépített digitális fényképezőgép nem 1, vagy 2 megapixeles, hanem mindössze VGA (640×480 pixel) felbontású. Természetesen nem csak fotózni és videózni, hanem videótelefonálni is lehet a készülékkel, melyről azonban nem egy második kamera, hanem elforgatható optika gondoskodik.

A 124 gramm tömegű ZTE fejlett MP3 és MPEG4 lejátszási képességekkel rendelkezik és teljes körű SMS, MMS és e-mail kompatibilitással bír.Szólj hozzá!

További Kütyük

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin