Connect with us

Hirdetés

technokrata

Exkluzív: Sagem my 401X – újabb ultra-vékony mobil

Kütyük

Exkluzív: Sagem my 401X – újabb ultra-vékony mobil

A Sagem tovább folytatja mobiltelefon termékcsaládjának megújítását.


A francia vállalat nemrégiben jelentette be első ultra-vékony kialakítású készülékét, a my300X típusjelzésű telefont, mely hamarosan egy nagyobb tudású testvérmodellt fog kapni.

A 2006 elején érkező újdonságról egyelőre meglehetősen kevés információ áll rendelkezésünkre, az azonban a mellékelt fotó alapján biztosra vehető, hogy marad a my300X féle hagyományos formavilág és az ultra-vékony kialakítás. Egyes források szerint a my401X névre keresztelt Sagem újdonság vastagsága mindössze 14 milliméter, ami körülbelül megegyezik a divatteremtő Motorola RAZR V3 hasonló adatával.

Bár a kijelző adatait egyelőre sűrű homály fedi, biztosak lehetünk abban, hogy a my 300X-be szerelt LCD-nél nagyobb felbontású, szebb képű display kerül a my401X-be. Ugyancsak biztosra vehető, hogy a hátlapból nem fog hiányozni a digitális fényképezőgép modul, mely várhatóan videórögzítésre is alkalmas lesz. Végül, de nem utolsó sorban említést érdemel még a zenelejátszási (MP3) képesség, valamint a GPRS Class 10 kompatibilitás.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés