Connect with us

Hirdetés

technokrata

Minden, amit a Vodafone 3G-ről tudni érdemes!

Kütyük

Minden, amit a Vodafone 3G-ről tudni érdemes!

A Vodafone a mai napon elindította hazai kereskedelmi 3G szolgáltatását, melynek kapcsán nem is egy kérdés merülhet fel bennünk. Lássuk hát a válaszokat!

A mai bejelentés az operátor szerint a már meglévő szolgáltatások minőségének szignifikáns javulását hozza magával és egyben a GPRS-hez képest akár 7-szeres adatátviteli sebességet és a Vodafone live! oldalain jobb hang és képminőséget biztosít az ügyfelek számára. Ezenkívül említést érdemel még a megnövekedett kapacitású hang- és adatátvitel, valamint sajnos nem mehetünk el szó nélkül a mellett, hogy a videótelefonos, mobil televíziós, illetve újgenerációs zeneletöltési szolgáltatások csak 2006-ban kerülnek majd bevezetésre

A Vodafone ugyancsak 2006-ban, a 3G-s Vodafone live! (multimédiás szolgáltatások) beindításával párhuzamosan kezdi el forgalmazni a 3G telefonokat. A vállalat szerint ily módon lehetőség nyílik a készülékek és a rájuk épülő szolgáltatások alapos tesztjére. A Vodafone Magyarország a Vodafone Csoport széles portfoliójának (jelenleg 20 különböző típus) legnépszerűbb 3G készülékeit kínálja majd Magyarországon.

Mint ismeretes, a frekvenciaengedély az év végéig Budapest belső kerületeinek lefedését írja elő, amelyet már túl is teljesített a Vodafone. A 3G hálózat minősége a Vodafone hazai munkatársai szerint megfelel azoknak a legmagasabb minőségi elvárásoknak és szabványoknak, amelyeket a Vodafone Csoport állított fel. A 3G hálózat egységes és homogén kül-és beltéri lefedettséget biztosít az ügyfelek számára. A jelenlegi Vodafone 3G lefedettség egyébként megtalálható a Vodafone Magyarország honlapján – a térkép a jövőben havonta fog frissülni.

A vidéki Vodafone 3G-ről egyelőre keveset lehet tudni: a szolgáltató azokon a területeken fejleszti majd a 3G hálózatát, ahol arra kereskedelmi igény mutatkozik. A fejlesztés ütemezésének további fázisairól egy későbbi
időpontban nyújtanak tájékoztatást a cég képviselői.

A Vodafone féle pontos hazai EDGE lefedettségről egyelőre nem kívánt nyilatkozni a szolgáltató.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés