Connect with us

Hirdetés

technokrata

Samsung D800: a legújabb szétcsúsztatható mobil

Kütyük

Samsung D800: a legújabb szétcsúsztatható mobil

A Samsung folytatja népszerű D sorozatát, melynek egyik legújabb tagja az SGH-D800-as mobiltelefon.


Talán már mondanom sem kell, hogy a Samsung SGH-D800 is az ultra-vékony divathullám jegyében fogant: a szétcsúsztatható kialakítású készülék vastagsága nem éri el a 15 millimétert. A 98 gramm tömegű telefon egyébként alaphelyzetben 97 milliméter hosszú és 52 milliméter széles.

A modern formai megoldásokkal teletűzdelt, fekete és ezüst színekben pompázó D800-ban egy 2,1 colos képátlójú, TFT technológiára építkező folyadékkristályos kijelző kapott helyet, mely egyrészt 240×320 pixeles felbontásáról, másrészt pedig 18 bites színmélységéről ismerszik meg. A kamera optikája alaphelyzetben nem látható, hanem csak akkor, ha felfelé eltoljuk az előlapot – a lencse mellett tükröt igen, vakut viszont sajnos nem találunk. Az 1,3 megapixeles felbontású digitális fényképezőgép természetesen videót is fel tud venni.

A Samsung SGH-D800 további fontosabb jellemzői közé sorolható a háromnormás (900/1800/1900 MHz) GSM modul, a GPRS és EDGE kompatibilitás, a 80 MB kapacitású integrált memória, az MP3/AAC/WMA lejátszó alkalmazás, a Bluetooth kontroller, a PictBridge nyomtatási technológia, a TV-kimenet, valamint a fejlett hangfelismerő funkció.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés