Connect with us

Hirdetés

technokrata

Bemutatkozott az ultra-karcsú Motorola V3i

Kütyük

Bemutatkozott az ultra-karcsú Motorola V3i

Ahogy azt előre jeleztük, a Motorola bemutatta a roppant sikeres V3 RAZR némileg módosított, új változatát.


Kívülről az egyik legfontosabb változás, hogy a kiegészítő display alatt elhelyezett M logó sötétben világít, de természetesen ennél lényegesebb újdonságokat is felfedezhetünk a készülékben.

A Motorola V3 sok kritikát kapott annak kapcsán, hogy beépített digitális fényképezőgépe mindössze VGA, vagyis 0,3 megapixeles felbontású, ennek megfelelően a Motorola V3i-ben már egy 1,23 megapixeles felbontású kamera kapott helyet. Az elkészült fotók (1.280×960 pixel), illetve videók a belső memórián kívül akár TransFlash (microSD) formátumú memóriakártyákon is eltárolhatók.

A négysávos (GSM 850/900/1800/1900 MHz) működésű, széthajtható kialakítású mobiltelefon alaphelyzetben 98 milliméter hosszú, 53 milliméter széles és 13,9 milliméter vastag, tömege pedig egész pontosan 95 gramm. A 176×220 pixeles felbontású fő LCD 262 ezer színárnyalatú és a 96×80 képpontos külső cSTN kijelző is több mint 65 ezer színt tudhat magáénak.

Végül, de nem utolsó sorban említést érdemel még az iTunes kompatibilitás, a GPRS Class 10 adatátviteli technológia, az elektronikus levelezési kliens, a huszonnégy szólamú polifonia, az MP3 zenelejátszó, valamint a Bluetooth támogatás.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés