Connect with us

Hirdetés

technokrata

Pannon GSM: mobil internetezés gyorsabban és olcsóbban

Kütyük

Pannon GSM: mobil internetezés gyorsabban és olcsóbban

Kibővítette mobil adatátviteli szolgáltatáscsomagjait a Pannon GSM.

A mobil szélessávval az internet lényegesen gyorsabb lett, és az új csomagok között mindenki megtalálja a WAP- és Internet használati szokásainak leginkább megfelelőt. Az átlátható és kedvező árazás mellett jövő év februárjáig jelentős havidíj-kedvezményt kínál előfizetőinek a Pannon GSM.

A Pannon GSM a hozzáférés jellegétől független, időbeli korlátok nélküli mobil adatcsomag-struktúrát vezet be kártyás és számlás ügyfelei részére 2005. október 18-tól. A tarifaszámításban az internet vagy WAP hozzáférést egyformán kezelő konstrukciók az eddigieknél átláthatóbb megoldást biztosítanak a Pannon GSM ügyfelei számára. Továbbá, az adathívás, GPRS, EDGE vagy 3G alapú forgalom között sincs díjazásbeli különbség, ami szintén nagy előny, hiszen a mobil szélessáv hálózat az eddigieknél lényegesen gyorsabb adatátviteli sebességet biztosít.

A korábban is létező Mobile Data Start, illetve Mobile Data 500 csomagok módosításával, valamint négy új csomag bevezetésével szinten minden mobil adatátviteli elvárást kielégít a Pannon GSM. A változással egy időben a Pannon GSM megszünteti korábbi Mobile Data 1 és Mobile Data 30 csomagjainak, valamint az átalánydíjas PannonW@P hozzáférés csomagok értékesítését. A már megkötött szerződések változatlan feltételekkel továbbra is érvényesek, illetve ezen kondícióknak megfelelően módosíthatók az alábbi csomagok bármelyikére.

Bruttó havi díj – Havi díjban foglalt forgalmi keret – Bruttó forgalmi díj Csúcsidőben – Egyéb időszakban
Mobile Data Start – 0 forint – 0 MB – 8,00 forint – 8,00 forint
Mobile Data 3 – 490 forint – 3 MB – 6,00 forint – 6,00 forint
Mobile Data 50 – 1990 forint – 50 MB – 3,00 forint – 1,00 forint
Mobile Data 250 – 3.990 forint – 250 MB – 2,00 forint – 0.50 forint
Mobile Data 500 – 6.990 forint – 500 MB – 1,00 forint – 0,25 forint
Mobile Data 1000 – 12.990 forint – 1.000 MB – 0,75 forint – 0,25 forint.

Az árak belföldi forgalom esetén értendők. A számlázás 10 kB-os egységben történik.

Az átalakított adatcsomag-struktúra bevezetésével párhuzamosan a Pannon GSM egy különleges ajánlattal jár azok kedvében, akik még csak most ismerkednek a mobil adatátvitelben rejlő lehetőségekkel és szolgáltatásokkal, ám szeretnék rögtön minél teljesebb mértékben ki is használni azokat. A most bevezetett Mobile Data 50 csomagot ezért 2006. február 1-ig kedvezményesen, a Mobile Data 3 csomag havidíja ellenében vehetik igénybe a Pannon GSM azon ügyfelei, akik legkésőbb december 1-ig megrendelik a szolgáltatást.

Az ajánlatot választó előfizetőink havi 490 forintért vethetik bele magukat az információ áradatába, kihasználva a mobil szélessáv egyre növekvő, jelenleg több mint ezer településre, a lakosság 60 százalékára kiterjedő lefedettségét.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés