Connect with us

Hirdetés

technokrata

Egyre népszerűbbek a Sony Ericsson mobiltelefonok

Kütyük

Egyre népszerűbbek a Sony Ericsson mobiltelefonok

A Sony Ericsson most kezdi learatni a kutatás-fejlesztésre fordított korábbi beruházások gyümölcsét.


A japán-svéd vállalat termékválasztéka a közelmúltban olyan, rendkívül sikeres új modellekkel bővült, mint például a K750, a TIPA díjnyertes, 2 megapixeles felbontású, autofókuszos kameratelefon; vagy a rendkívül sikeres első Walkman mobil, a W800. Mindezen felül a K600-nak köszönhetően a Sony Ericsson UMTS telefonjai megjelentek a középkategóriás készülékek között is.

A negyedév során a vállalat a piacnál gyorsabban fejlődött, mivel a felső kategóriás telefonok népszerűsége pozitív hatást gyakorolt az eredményekre, és ez lehetővé tette az elérhetőbb árú, tömeggyártású modellek (például a T290, J210 és K300) bevezetését is. Az átlagos eladási ár (ASP) növekedett a negyedév során. Ez a termékválasztékban megjelenő felső kategóriás termékek arányának bővülését tükrözi.

˝A legjobb képkezelő, zenelejátszó és 3G termékek, miközben növeljük elérhetőbb árú, vonzó külsejű telefonjaink számát is, kiválóan szerepeltek kategóriájukban. Egyre inkább élvezzük a két anyavállalat: a Sony és az Ericsson által nyújtott lehetőségek előnyeit is. A negyedik negyedévben, a W800 sikere után, három új Walkman telefont (W550, W600 és W900) dobunk piacra, és bízunk benne, hogy a Sony Ericsson mind a zene-, mind a képkezelés terén hozzájárul az iparág fejlődéséhez˝ – nyilatkozta Varga Mihály, a Sony Ericsson közép-kelet európai marketing menedzsere.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés