Connect with us

Hirdetés

technokrata

Baktériumölő és illatosító hatású mobiltelefon

Kütyük

Baktériumölő és illatosító hatású mobiltelefon

A Pantech három olyan mobiltelefont jelentett be, melyek legfontosabb tulajdonsága, hogy sikerrel veszik fel a harcot a baktériumok, illetve a kellemetlen szagok ellen.


A PT-S140 (SK Telecom), a PT-K1400 (KTF) és a PT-L1400 (LG Telecom) egyrészt különleges bevonatot kapott, másrészt pedig speciális infravörös sugarak segítségével harcol a baktériumokkal. A hivatalos bejelentés kapcsán elhangzott, hogy az említett modellek 84 százalékos hatékonysággal irtják a baktériumokat, a kellemetlen szagoknak pedig mintegy 74 százalékát tudják semlegesíteni.

A dél-koreai piacon 300 ezer wonos, vagyis mintegy 60 ezer forintos áron debütáló, széthajtható kialakítású Pantech telefonok alaphelyzetben 92,2 milliméter hosszúak, 43 milliméter szélesek és 22,8 milliméter vastagok, a tömegük pedig egész pontosan 97 gramm.

A kívül elhelyezett kiegészítő display 0,86 colos képátlójú és a legfejlettebb OLED technológiákra építkezik, a belső fő TFT kijelző pedig 2 colos képátlóval bír és több mint 262 ezer színnel rendelkezik. A fekete, ezüst és fehér színekben kapható Pantech mobilokban 1,3 megapixeles felbontású CMOS képszenzor lakozik, ezenkívül szólnunk kell még az MP3 lejátszó alkalmazásról, a szövegfelolvasási funkcióról, a hatvannégy szólamú polifonikus hangzásról, valamint a fejlett Mobile Banking szoftverről.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés