Connect with us

Hirdetés

technokrata

T-Mobile: jelentősen olcsóbb mobil Internet

Kütyük

T-Mobile: jelentősen olcsóbb mobil Internet

A T-Mobile Magyarországon elsőként vezette be a 3G szolgáltatást és a változó igényekhez, a gyorsabb adatátvitel lehetőségeihez igazodva október 1-től kedvezőbb díjazású új Internet csomagokat kínál ügyfeleinek.

A gyorsabb adatátvitelnek (EDGE, 3G), az internetezést biztosító hordozható eszközöknek, az egyre fejlettebb mobiltelefonoknak és a változó felhasználói szokásoknak köszönhetően folyamatosan nő a mobilinternetet használók köre. A világháló és az e-mailek elérésére helytől és napszaktól függetlenül egyre nagyobb szükség van, ezért az átalakuló igényekhez igazodva a T-Mobile új mobilinternet csomagokat vezet be. Ezekkel az Internet mellett a WAP-oldalak és az e-mailek is elérhetők és közös jellemzőjük, hogy a felhasználható adatmennyiségen felül a forgalmi díjak egységesek, napszaktól függetlenek.

Október 1-től a GPRS Net Plusz csomag helyett a Net 50 fizethető majd elő, amely azonos, 50 MB bennefoglalt adatforgalom mellett fele havidíjért, 1.990 forintért vehető igénybe. Az új 9.990 forintos havidíjú Net 1000 csomag 1.000 MB leforgalmazható adatmennyiséggel a hazai mobilpiac legkedvezőbb, nagy adatforgalomra kialakított konstrukciója. Minden új mobilinternet csomagban a benne foglalt adatmennyiség egész nap felhasználható és ezt túllépve a forgalmi díj egységesen 1 forint lesz 10 KB-onként. A Net 50 esetén például az eddigi csúcsidős 6,25, a csúcsidőn kívüli 2,50 és az éjszakai 0,30 forint helyett fizetendő 1 forint napközben több mint 80 százalékos díjcsökkenést jelent. A Net 50, Net 300 és Net 1000 internetcsomagok a hangszolgáltatás mellett vagy egy SIM kártyához rendelve önállóan egyaránt igénybe vehetők.

Az új Net 50 csomagot a bevezetés időszakában a T-Mobile akciós kedvezménnyel teszi még előnyösebbé: előfizetéses ügyfelei 2005. november 30-ig, Dominósok az aktiválástól számított 30 napig 990 forintos havi-, illetve időszaki díjért vehetik igénybe. A régi internetcsomagokat (GPRS Net, GPRS Net Plusz, GPRS Domino Net, GPRS Domino Net Plusz) azok használói változatlan feltételekkel vehetik igénybe a továbbiakban is, de október 1-től ezek újonnan már nem igényelhetők.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés