Connect with us

Hirdetés

technokrata

Exkluzív – Samsung SGH-X490: szemrevaló olcsó kagylómobil

Kütyük

Exkluzív – Samsung SGH-X490: szemrevaló olcsó kagylómobil

A Samsung legújabb kagylómobilja elsősorban a szűkebb pénztárcájú vásárlók igényeit figyelembe véve lett kifejlesztve.


A kizárólag a T-Mobile kínálatában felbukkanó Samsung SGH-X490 a korábbi SGH-X450, SGH-X460 és SGH-X480-as modellekhez hasonlóan sem digitális fényképezőgéppel, sem pedig zenelejátszó alkalmazással nem rendelkezik.

A széthajtható kialakítású, rejtett antennás újdonság csukott állapotban mindössze 90 milliméter hosszú, 47 milliméter széles és 24 milliméter vastag, tömege pedig 86 gramm. A TFT technológiájú belső folyadékkristályos kijelző átlagos adottságokkal rendelkezik: a 128×160 képpontos felbontáshoz ezúttal 65.536 színárnyalat társul. A külső kijelző pontos adatai egyelőre ismeretlenek.

A Samsung SGH-X490 további specifikációi közül kiemelendő többek közt a háromsávos (900/1800/1900 MHz) működés, a GPRS kompatibilitás, a Java MIDP 2.0 támogatás, a teljes körű SMS/EMS/MMS kompatibilitás, valamint a negyvenszólamú polifonikus hangzásvilág.

A nem túl széles szolgáltatási körű, ellenben igen csak szemrevaló Samsung készülék ára pre-paid csomagban egész biztosan 200 euró (50 ezer forint) alatt fog alakulni.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés