Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Nokia legújabb, szupertitkos mobiltelefonjai

Kütyük

A Nokia legújabb, szupertitkos mobiltelefonjai

Minden jel arra mutat, hogy hamarosan megérkezik a Nokia egyik sikermodelljének, a 6230i-nek a továbbfejlesztett utódja.


Egy a napokban nyilvánosságra került titkos Nokia roadmap prezentációból kiderül, hogy a finn vállalat rövid időn belül be fogja jelenteni a Nokia 6230i közvetlen utódmodelljének szánt, 6233 típusjelzésű készüléket. A hagyományos kialakítással rendelkező újdonság pontos specifikációi egyelőre ismeretlenek, azonban pletykák szerint a négysávos (GSM 850/900/1800/1900 MHz) készülék megújult Series 40 szoftvert, 2 megapixeles digitális fényképezőgép modult, valamint miniSD memóriakártya támogatást fog kapni.

Ugyanezen belső Nokia anyagból kiderül, hogy igazak voltak a néhány napja az érkezőfélben lévő Nokia N80-nal kapcsolatos pletykák, vagyis immár biztosra vehető, hogy hamarosan újabb taggal bővül az N sorozat. A vadonatúj Nokia N80 legfontosabb ismertetőjele a szétcsúsztatható kialakítás: a kijelző alatt alaphelyzetben csak a legfontosabb kezelőszervek látszanak, a hagyományos billentyűzet előcsalogatásához fel kell tolni a felső panelt.

Vérbeli harmadik generációs (3G) mobil lévén nem meglepő, hogy egy helyett rögtön két darab digitális fényképezőgép került a telefonba: a hátlapon szolgálatot teljesítő kamera 2 megapixeles felbontással büszkélkedhet, az elsősorban videóhívásokhoz használatos elülső kamera pedig VGA (640×480 pixel) felbontású. Más források szerint a fő kamera nem 2, hanem a Nokiánál elsőként 3 megapixeles felbontású, valamint egyes feltételezések szerint egy miniatűr merevlemez is található a mobilban.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés