Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mickey egeres Disney mobiltelefon

Kütyük

Mickey egeres Disney mobiltelefon

Disney rajongók figyelem: a napokban forgalomba került egy Mickey egér ihletésű vadonatúj mobiltelefon!


Az egyelőre csak és kizárólag Hongkongban kapható készülék Dmobo M900 névre hallgat és akár a magyarországi hálózatokban is használható, lévén, hogy egy háromnormás (900/1800/1900 MHz) GSM modul található benne.

A telefon exkluzivitását fokozandó, mindössze 3.888 darab készül a széthajtható kialakítású mobilból, mely egyébként csukott helyzetben 88 milliméter hosszú, 47 milliméter széles és 22 milliméter vastag, tömege pedig mindössze 90 gramm. A TFT technológiájú belső folyadékkristályos kijelző 128×160 pixeles felbontással, illetve 18 bites színmélységgel (262 ezer színárnyalat) rendelkezik.

A nagy kapacitású lítium-ion akkumulátor a gyári adatok szerint maximum 300 perces beszélgetési időt, illetve 200 órás készenléti időt tesz lehetővé.

A vakus fényképezőgép modullal felvértezett Dmobo M900 külsejét Mickey egér motívumok díszítik, ezenkívül pedig a menürendszer is tele van tűzdelve különböző Disney grafikákkal. Érdekesség, hogy a billentyűzet ötállású navigációs gombja és a mellette elhelyezett két funkciógomb is Mickey egér formát kapott.

A Disney mobiltelefon ára egyelőre ismeretlen.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés