Connect with us

Hirdetés

technokrata

5 Megabit a magyar internetezőknek

Kütyük

5 Megabit a magyar internetezőknek

A UPC újra megnöveli a Chello sebességét, miáltal már akár 5 Mbitps-os Internet-hozzáférés is elérhető lesz az otthoni felhasználók számára.

A UPC Magyarország júliustól újra jelentősen megnöveli Chello kábeles szélessávú internet-szolgáltatásának letöltési sebességét. A mintegy fél évvel ezelőtti legutóbbi gyorsítást követő újabb több mint másfélszeres sebességnövelés révén a Chello átviteli sebessége egy éven belül immár az ötszörösére emelkedik. Az újabb gyorsítás nyomán akár már 5 Mbit/másodperces, azaz régi telefonos betárcsázós internetnél 90-szer gyorsabb kapcsolat is elérhetővé válik az otthoni felhasználók számára. A jelenleg széles körben elérhető leggyorsabb hazai lakossági kábeles internetkapcsolatot a szolgáltató automatikusan és változatlan áron biztosítja minden előfizetőjének.

A Chello Classic elnevezésű szolgáltatás letöltési sebességét júliustól 1536-ról 2560 kbps-ra, a Chello Plus adatátviteli sebességét pedig 3072-ről 5120 kbps-ra emeli a UPC. Az újabb sebességnövekedés nyomán a hazai szélessávú internetpiacon a Chello Plus egyedüliként kínál akár másodpercenként 5 Mbites kapcsolatot otthoni felhasználók számára, elérhető áron. A feltöltési sebesség mindkét csomag esetében változatlan (512 kbps) marad, ahogyan az adatforgalmi korlátok (30, 60 GB) is.

A sebességnövelés a Chello előfizetők túlnyomó többsége számára júliusban, a fennmaradó területeken pedig legkésőbb szeptember végéig automatikusan és ingyenesen megtörténik.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés