Connect with us

technokrata

Pannon GSM: zenetár a mobilban

Kütyük

Pannon GSM: zenetár a mobilban

A Pannon GSM előfizetők több tízezer dal közül válogathatnak, s ezeknek bármelyikét alig néhány perc alatt örökre magukénak tudhatják a májusban útjára indult Pannon Zene szolgáltatásnak köszönhetően.

A jogdíjas, korlátlan személyes felhasználást engedélyező zenei tartalomszolgáltatás új alapokra helyezi a mobil szórakoztatást, és érdekes alternatívát teremt a hordozható lejátszókkal szemben.

A Pannon Zene az örökzöldektől a kortárs könnyű- és táncműfajokig több ezer előadó közkedvelt, régi és vadonatúj számát teszi elérhetővé – egyszerűen és gyorsan. A szolgáltatás igénybe vételére alkalmas készülékekre a PannonW@P-ról ingyenesen letölthető segédprogrammal egy új világ tárul fel a Pannon GSM ügyfelei előtt.

A Pannon Zene szolgáltatás folyamatosan növekvő, nyár végére mintegy 150 ezer dalt tartalmazó kincstárából kiválasztott dalokat az előfizetők bármikor, bárhonnan letölthetik Symbian rendszerű mobil készülékükre. A létező legmodernebb, rendkívül hatékony tömörítési eljárásnak köszönhetően egy-egy szám memóriaigénye nem haladja meg a 700-900 KB-ot, így GPRS kapcsolaton megközelítőleg a lejátszási hosszúsággal megegyező idő alatt tölthető le. Fontos és praktikus megoldás, hogy amennyiben bármilyen okból megszakad az adatforgalom – például hívás érkezik, vagy liftbe szállunk, és megszűnik a lefedettség -, a későbbiekben onnan folytathatjuk a szám letöltését, ahol tartottunk. Ugyancsak kényelmes lehetőség, hogy a zenehallgatást már a letöltéssel egy időben megkezdhetjük.

A Pannon Zenén keresztül letöltött dalok személyes célokra korlátlanul felhasználhatók, ám nem másolhatók vagy sokszorosíthatók. A zeneszámok jogosultsága a letöltést kezdeményező SIM-kártyához kapcsolódik, így memóriakártyára töltve és azt a telefonba behelyezve bármikor meghallgathatók; a felhasználási jog természetesen készülékcsere esetén is folytatólagos marad. Már jelenleg is kilenc telefontípussal vehető igénybe a szolgáltatás, ám a támogatott készülékek listája folyamatosan bővül. Ezen telefonokon a kiegészítő szolgáltatások is maradéktalanul igénybe vehetők: a Pannon Zenén ugyanis az előadókhoz kapcsolódó háttérképeket és képüzeneteket is megtalálják a felhasználók, akik kedvenc dalaikat akár csengőhangként is letölthetik mobiljukra.Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin