Connect with us

Hirdetés

technokrata

Pannon GSM: zenetár a mobilban

Kütyük

Pannon GSM: zenetár a mobilban

A Pannon GSM előfizetők több tízezer dal közül válogathatnak, s ezeknek bármelyikét alig néhány perc alatt örökre magukénak tudhatják a májusban útjára indult Pannon Zene szolgáltatásnak köszönhetően.

A jogdíjas, korlátlan személyes felhasználást engedélyező zenei tartalomszolgáltatás új alapokra helyezi a mobil szórakoztatást, és érdekes alternatívát teremt a hordozható lejátszókkal szemben.

A Pannon Zene az örökzöldektől a kortárs könnyű- és táncműfajokig több ezer előadó közkedvelt, régi és vadonatúj számát teszi elérhetővé – egyszerűen és gyorsan. A szolgáltatás igénybe vételére alkalmas készülékekre a PannonW@P-ról ingyenesen letölthető segédprogrammal egy új világ tárul fel a Pannon GSM ügyfelei előtt.

A Pannon Zene szolgáltatás folyamatosan növekvő, nyár végére mintegy 150 ezer dalt tartalmazó kincstárából kiválasztott dalokat az előfizetők bármikor, bárhonnan letölthetik Symbian rendszerű mobil készülékükre. A létező legmodernebb, rendkívül hatékony tömörítési eljárásnak köszönhetően egy-egy szám memóriaigénye nem haladja meg a 700-900 KB-ot, így GPRS kapcsolaton megközelítőleg a lejátszási hosszúsággal megegyező idő alatt tölthető le. Fontos és praktikus megoldás, hogy amennyiben bármilyen okból megszakad az adatforgalom – például hívás érkezik, vagy liftbe szállunk, és megszűnik a lefedettség -, a későbbiekben onnan folytathatjuk a szám letöltését, ahol tartottunk. Ugyancsak kényelmes lehetőség, hogy a zenehallgatást már a letöltéssel egy időben megkezdhetjük.

A Pannon Zenén keresztül letöltött dalok személyes célokra korlátlanul felhasználhatók, ám nem másolhatók vagy sokszorosíthatók. A zeneszámok jogosultsága a letöltést kezdeményező SIM-kártyához kapcsolódik, így memóriakártyára töltve és azt a telefonba behelyezve bármikor meghallgathatók; a felhasználási jog természetesen készülékcsere esetén is folytatólagos marad. Már jelenleg is kilenc telefontípussal vehető igénybe a szolgáltatás, ám a támogatott készülékek listája folyamatosan bővül. Ezen telefonokon a kiegészítő szolgáltatások is maradéktalanul igénybe vehetők: a Pannon Zenén ugyanis az előadókhoz kapcsolódó háttérképeket és képüzeneteket is megtalálják a felhasználók, akik kedvenc dalaikat akár csengőhangként is letölthetik mobiljukra.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
owlet care babafigyelő

Smart home

OWLET CARE a magyarországi piacon!

2024. február 26. hétfő
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés