Connect with us

Hirdetés

technokrata

Immár hivatalos: érkezőben a Samsung ultra-vékony mobiltelefonja!

Kütyük

Immár hivatalos: érkezőben a Samsung ultra-vékony mobiltelefonja!

A Samsung munkatársai elismerték, hogy hamarosan forgalomba fog kerülni egy olyan, új Samsung mobiltelefon, mely nagymértékben hasonlít az ultra-vékony Motorola V3 RAZR-re.


A dél-koreai székhelyű vállalat képviselői megerősítették, hogy a készülék Samsung SCH-V740 típusjelzéssel fog debütálni, azonban visszautasították azon vádakat, mely szerint a Samsung egy az egyben lemásolta volna a Motorola féle V3-as modellt.

A Samsung mindezt azzal bizonyítja, hogy már évekkel ezelőtt bemutatott egy a V3-nál is jóval vékonyabb, mindössze 8 milliméter vastag mobiltelefont. A Motorola szerint a Samsung SCH-V740 a legjobb bizonyíték arra, hogy milyen sikeres a Motorola V3 formaterve, azt pedig majd a vásárlóknak kell eldönteniük, hogy a Samsung másolt-e, avagy sem.

A széthajtható kialakítással rendelkező Samsung SCH-V740 elölről nézve annyiban különbözik a V3-tól, hogy a felhajtható előlap teljesen leér a készülék alsó éléig, illetve, hogy kívül három darab dedikált zenelejátszó gomb kapott rajta helyet. Ugyancsak lényeges különbség, hogy a telefon bal oldalán egy memóriabővítőhelyet találunk, ami ugyebár nem volt a Motorola sikermodelljén, illetve, hogy a felső részen elhelyezett digitális fényképezőgép optikája 180 fokban forgatható.

A Samsung SCH-V740 további specifikációi (méretek, ár, megjelenési időpont) egyelőre sajnos ismeretlenek.



Szólj hozzá!

További Kütyük

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés